Orange-woman Akrep En sevdiğim çiçek lavanta En sevdiğim hayvan koala 🐨 En sevdiğim renk turuncu 🧡 En sevdiğim yemek mantarlı tavuklu beşamel soslu makarna
Dilarra Akrep en sevdiğim çiçek papatyalar Hayvan ise Yunus balığı Renk gri Yemek te biraz zorlansam da kebap
d0lunaay Akrep En sevdiğim çiçek 🌻 En sevdiğim hayvan 🐶 En sevdiğim renk 🟡 En sevdiğim yemek Zeytinyağlı yaprak sarma
Guzellik09 Akrep En sevdiğiniz çiçek🌸 En sevdiğiniz hayvan🐈 En sevdiğiniz renk💙 En sevdiğiniz yemek 🍔 Buyrunuz hanımlar bu gecede benden olsun 💖🌸🐹🐰🦋🐝🐈 En sevdiğim çiçek 🌼papatya En sevdiğim hayvan 🐥civciv En sevdiğim renk ⚫ siyah En sevdiğim yemek pirinç 🍚pilavı ve kavurma
ZRaporu Akrep En sevdiğiniz çiçek: papatya 🌼 En sevdiğiniz hayvan: son zamanlar tembel hayvan 🦥 En sevdiğiniz renk: turkuaz rengi En sevdiğiniz yemek: kebap 🙈
Popy_ Akrep çiçek ayırt etmem ya hepsini severim 🌸 Yavru olan herşeyi aşırı tatlı buluyorum 😊 Renk olarak mor 💜 ya ergenlikte siyah aşığıydım şuan her renge bayılıyorum 😄 Yemek olarak pizza üstüne tanımam yanında kola off 🙈