Akrep En sevdiğiniz çiçek🌸 En sevdiğiniz hayvan🐈 En sevdiğiniz renk💙 En sevdiğiniz yemek 🍔 Buyrunuz hanımlar bu gecede benden olsun 💖🌸🐹🐰🦋🐝🐈
Yorumcuanneniz Akrep En sevdiğim çiçek - Papatya En sevdiğim Hayvan - Panda En sevdiğim Renk - Siyah En sevdiğim yemek - Köri soslu tavuk menüsü😃
Twogirlmom Akrep En sevdiğiniz çiçek🌸 En sevdiğiniz hayvan🐈 En sevdiğiniz renk💙 En sevdiğiniz yemek 🍔 Buyrunuz hanımlar bu gecede benden olsun Papatya Kuş Mor Tantuni ❣️😍🌼
Twogirlmom Akrep ben hala çok seviyorum ya bilmiyorum çok güzel anıları var ben de papatyanın yeri ayrıdır 😍🌼
Akrep Anilla ben aslında severdim ama bi restorantta donmuş et geldi önüme resmen o gün soğudum birdahada yiyemedim ya 🥺
Akrep incilikaftan küçükken bütün kuzenlerimin anneleriyle toplanıp hep beraber sohbet muhabbet yaprak sarardık o geldi aklıma.. 🥺🥺 bugün yemeklere anlam yükleme günüm😂😂💙
Akrep TombulHatun kuş aşırı zor oluyor ya 😑 ben baş edemedim kayınpederim çok seviyor onlara hediye ettim. Kendimde kedi aldım daha kolay gerçekten😂😂
TombulHatun Akrep benimki balkona kümes yaptı sen düşün ama asla elimi sürmem sürekli temizler ilaçlar 😂😂 mecburluktan seviyorm yoksa salacam hepsini de 😂😂
Deleted10 Akrep Benim de kedim var varlığı yoklugu bir resmen hayvan kendi kendine bakiyomus gibi😂 standart uyudugu yerler var gider ordan alirim sevicek oldugumda😆