Redkids Nietzsche [upl-image-preview url=//i.imgur.com/LyJ0JNL.jpeg] Buda bana forumda surekli ayrilicam deyip barisanlari hatirlatiyor ahshshshzhhzhhsd
Deleted16 ZRaporu fazlasıyla atarım 😀 -öyle mi ? -peki.! -hımmm -bilmiyorum.. çok sık kullanırım eşim için bombo niteliğinde çok korkuyor böyle davrandığımda 😀😀🤪
TombulHatun ZRaporu hemen suratım düşer anlar zaten trip attığımı konuşmaya çabalar her sorduğuna tek kelimelik cevaplar veririm hıı , ok ,aynen, yok birşey. Oda en son duvara konuşsam senden çok cevap verir der 😂😂
Redkids TombulHatun konusma sırasinda gercekkten esine ok diyor musn😂 ya ok ne okey de bari😃 olay sonra okey rötarlık olucak ahshshshhshhs
TombulHatun Redkids evet o benim ok dememden anlıyo tribi okey ne 😂 adam dicek trip atarken bile aklın nerde okey olmaz 😂😂
TombulHatun Redkids işte bende uyuz bi kelime olduğu için söylüyorum ama o bana ok derse kıyamet kopuyo sinir olurum 😂
TombulHatun Redkids öyle tadı olmuyo ki önce trip atıp onu uyuz edicek en son yatağa girince söyle hadi söyle içinde kalmasın der söylenirim baya sonra uyurum sabah barışmış uyanırız 😂
Redkids TombulHatun 😃😃 bn küsemem kimseyle poncik bir kalbim var hep kirilan belli etmeyen ben olurum😃