Peki çok kaliteli ve kesinlikle et yemeklerini mukemmel ypaiyor yapisma yapmaz ağır kaliteli bir tenceredir kesinlikle oneririm tandir yapiyorum icinde efsane oluyor😃😃

• Peki bunu yanıtladı.
  • Peki bunu beğendi.

Polyannacilik evet aslında granit düşünüyorum ama döküm tencerelerde hoşuma gidiyor Çelik de hoşuma gidiyor karar veremedim

Peki Döküm tencere almak en güzeli. Bütçeniz yüksekse Dökümcü Baba ürünlerini incelemenizi öneririm. O olmazsa Lava markası da iyidir.

• Peki bunu yanıtladı.
      • Peki bunu beğendi.

Ben ArYıldız’dan full tencere takımı aldım.Cezvesinden tut sahan setine çaydanlığına kadar.5 yıl boyunca kapakları kırılırsa yenisini veriyorlar.Çeliğide çok kaliteli.Ben mağazasından almıştım.Mağazasından paket halinde alsan daha uyguna geliyor 🥰

• Peki bunu yanıtladı.
        • Peki bunu beğendi.

Marbled

Marbled teşekkür ederim set şeklinde biraz pahalıya geliyor başka önereceğiniz varsa eğer iyi olur

Ddimassh çelikte hoşuma gidiyor Çelik ve granit arasında kaldım

Peki dokumlerde iyi oluyor sağlam ve yemek lezzetli oluyor ama azcik pahalılar

• Peki bunu yanıtladı.
            • Peki bunu beğendi.

Kesinlikle döküme dicek laf yok ama cok ağırlar her gün günlük kullanılmaları cok zor oluyor. Karacanın elmas tozundan ürettiği biodiamond serisi var çelik kasık vs hepsiyle rahat kullanılıyor ve çizilme dahi olsa tencerede elmas tozundan olduğu için zararı yok

• Peki bunu yanıtladı.
              • Peki bunu beğendi.

Polyannacilik pahalı bayağı ya bir tane alabilirim ama set şeklinde zorlar

Peki
                12 kişilik Yemek takımıyla beraber full tencere setim 4800’e geldi.Normalde yemek takımının tek fiyatı 5000 miş.Paket alınca ucuza geldi.

• Peki bunu yanıtladı.
                • Peki bunu beğendi.

12agustos işte böyle bir şey arıyorum teşekkür ederim kesinlikle ağır bayağı daha pratik ve kullanışlı şeyler bakıyorum

Peki Graniti ablam çeyizine almıştı çok pişman.4 yıldır evli ama hepsi çizildi kullanamıyor.Ben tencere takımı araştırırken sakın granit alma dediği için döküm aldım ben.

• Peki bunu yanıtladı.

Ddimassh bayağı iyiyimiş fiyat güle güle kullan inşallah hayırlı uğurlu olsun canım

Ddimassh şimdi çizilmeyen seriler var da bilmiyorum onlar da yapar mı çizilme

Peki emsan dan aldim hem granit çelik olanları cok çok memnunum

• Peki bunu yanıtladı.
                    • Peki bunu beğendi.