Yasak_elma Evet kızlar başlıktada sorduğum gibi tanıdığınız ünlü varmı.Hani olurya belki bi ünlünün akrabası,arkadaşıda,kardeşi,yegeni,dünürü bu uygulamayı kullanıyor olabilir.Haydi muhabbete hanımlar🙋♀️🙋♀️
TombulHatun Yasak_elma halil ergün ( yaprakdökümü ali rıza bey ) taniyorum denmez 6 7 kere denk gelip sohbetimiz var. Müşteriminakrabası ve babamin müşterisi oralarda denk gelirdim 😁
Deleted11 Yasak_elma ay lav yu’da oynamayan gözlüklü ve kendini tokatlayan çocuk liseden arkadaşımdı 🤭😂 ismi de Sinan Dağ 🤭
Ask_hosmus Yasak_elma akrabam değil ama burcu esmersoy annemin çalıştığı yerdeki ablanın sınıf arkadaşıymış
Yasak_elma Hoyrat Benim akrabam tanıdığım yok ama tanıdıklarımızın tanıdıkları var.Mesela ablamın kankasının ceyhun yılmaz çok yakın arkadaşıydı.Bide yengemin(Abimin eşi)ablası gökce akyıldızın(kırgın çiçeklerdeki songül) kardeşi gözde akyıldızın bakıcılığını yapmış o büyütmüş o kızı
Blondie Elif dizisinde oynuyordu bi ara ilker Gürsoy teyzemin kocasinin akrabasi vardi onun kiziyla o dediğim kisinin kardesi evlendi😂 dugune gitmistik ordalardi😂
TombulHatun Yasak_elma fotoğrafcı musterim halici babamlaaynı sokakta müşterimde karşılaştım ilk halil erginin fotoğraf ihtiyacıolmuş babama yonlendirmisler
Deleted11 Yasak_elma evet ama okuldayken hiç yapmadı 😂 birde Şükrü Kaya Oturmazer var teyzemin üvey oğlu çok bilindik değil kaçak gelinlerin ilk bölümünde oynadı. Bir kanalda da muhabirdi hangi kanal bilmiyorum 😂