Yasak_elma Deleted11 Tanıdıkları olan tanıdığız var diyorlar zaten olmayanda yok ama görmüştük diyorlar zaten
Deleted11 Yasak_elma postuna saçma demedik ki, postunla dalga da geçmedik. Bizim açtığımız postlar sana saçma mı geliyor?
Deleted11 Yasak_elma İnan konunun senin postunla ilgisi yok, eğer öyle olsa baştan cevap bile vermezdim. Saçma bulduğum postta ilk yorumum dalga geçerek olur değil mi?
Blondie Yasak_elma bütün hayranlarına diyor canim izmire gelmislerdi herkese diyordu bende ismimi söyledim oda o şekil söyledi 😂 bide sinan vardi oda kalp yaparak söylemişti ama cihan ve gozdeyle daha yakindik sinan yukardan bagirmisti😂
Yasak_elma Blondie Ay çok güzel ya😇Hiçbi ünlüyle akrabağlı olmayan ben ve hiçbi ünlüyü görmeyen gene ben kahretmesin ya😌😠
deleted77 ZRaporu Arnavut olmak 😅 Benim de futbolcu akraba bol ama birisi bayağı ünlü ismini vermiyim Bursa Zafer mahalle yazsam yeterli ha bide babanem ile fettah can ın ailesi yan yana ikamet etmekte idi 😁
Yasak_elma Deleted11 Anladım ikinizede sacma gelen şu.Ben akrabağ dedim veya arkadas dedim .Gördüklerinide söyleyenler olduğu için bu sekilde giriş yapma gereği duydunuz
Deleted11 incilikaftan bende seni seviyorum bebeğim 💜🥰 neyse kaçtım ben @Yasak_elma bana küsmüş galiba, postuna yazmıyım.
Yasak_elma Deleted11 Hayır küsmek değil bianda o alaycı alaycı yaklaşınca postuma.yada bana öyle geldi bilmiyorum.Bende gardımı aldım.Açıkcası ikinzde sevdiğim kişilersiniz sizden beklemezdim incilikaftan
incilikaftan ZRaporu Kibariyenin parasıyla böyle oldu bu 😂😂şöfferrrrrr Tünay 😂😂😂 rahmetli babanneme tef çalmayı ögretmiş makbule hanım ❤️
ZRaporu incilikaftan kadının kızı elden gidiyor feryat etmesin mi yani ama be ne makara konusu ettiler kadını. Çocuk halimle izlerken o zayıf halinden çok korktuğumu itiraf etmeliyim 🙈😅