Elcin643 Bana ben göğüs büyütme ameliyatı olacam oda istiyor şaka değil arkadaşlar cevap vermedim kala kaldım dedi işte senin öyle büyük göğüslerin olucwksa benimde olsun benimkileride em okşa diyor ne yapacağımı şaşırdım
Elcin643 Olivetti bide araştırmış yapılıyormuş parana göre istediği şekilde silikon olur herhalde ameliyatı bir şey demem kendi kararı
Olivetti Elcin643 e tabi parasını verdikten sonra yaparlar . Erkeklere şöyle bombeli dimdik meme yakışıyor öyle yaptırsın… sana da yalayacak emecek 2. Bi kapı çıktı sırayla birbirinizin memesini şeydersiniz 🤓🤓
Hoyrat Elcin643 neden böyle birşey isterki bir erkek ?mesela ben bir erkeğe özel olan bir şeyi kendime yaptirmayi istemem en basiti bıyık bırakmaya yada sakal ektirmeye yeltenmem neden böyle bir şey istiyor sordunmu
Elcin643 Olivetti 90d istiyorum dedi sütyen şart tabi ki de o kavgayı yapacaz çünkü bende o bedeni düşünüyorum
Deleted11 Elcin643 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/KpaNhJX.jpeg] Şöyle iş kazalarını göz önünde bulundursun ama 🤭😂😂😂