Elcin643 Olivetti 90d istiyorum dedi sütyen şart tabi ki de o kavgayı yapacaz çünkü bende o bedeni düşünüyorum
Hayirlisibegulum Elcin643 siz şaka filan mi yapıyorsunuz? İnsanlarda garip Bi şekilde normal mi karşılıyor yoksa bu bir trol filanda ben mi kacırdım olayı 😣 90 beden hemde ne alaka arkadaş kocan Kuman mı olmak istiyor
Elcin643 Olivetti aynen zaten Corp kullanımı yaygınlaştı yurt dışında modası olacak 1 2 seneye giyeriz beraber aynı beden sğtyenleri eşofmanlarla croplarla bi kombin olur
Deleted11 Elcin643 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/KpaNhJX.jpeg] Şöyle iş kazalarını göz önünde bulundursun ama 🤭😂😂😂
Elcin643 Redkids 90 d zaten sütyen ler aynı olacak yogaya başlarız lastik gibi esner çekyat gibi katlanırız sporcu büstiyerinide takarız tabi
Hayat_ Elcin643 bence ciddi degildir sakadir meme derken nasil meme bizim gibi 75 80 85 beden mi yoksa boyle erkeklerde hafif şiş olur kasli gibi durur oylemi ay kafam karisti kizz
birdemettiyatro Elcin643 bence eşin fiyatını öğrenince seni vazgeçirmek için plan yapmış 😂😂 ne o ya sen yaparsan bende yaparım… çocuk gibi
Redkids Elcin643 memeler bas kaldirmiş memeler bas kaldirrmis, tombul tombul memelerrrr zalim oy kocan kocannnnn. sjsjjdjjdjd