• Muhabbet
  • Dolar důştů zarar bůyůk ne yapıcaž 🤑😐😐😵

Zarifmom ben altınla çalışırım dolarla deqil 😂ama babam türizim rehberi şimdi zararı war baya hemde 😂

Zarifmom altınım var ama çok az miktar dolaa zaten yatırım yapmiyorum.hayirlisi olsun

Zarifmom dolar la euro ile isim olmaz altinim var benim ama yatirim amacli degil dügün takilarim. Onlarada bi ihtiyacim yok cok sukur

500.000tl zarar
Bu ülkede iş veren olarak çalışılmaz bu saatten sonra. Dolar 18iken akreditif ödeme günü olanlar ne yapacak? Tek adamın açıklamasıyla mal daha gümrükten çekilmeden değeri düşüyor. Bu fark ne olacak malın maliyetine eklenip fiyata yansıtılacak. Madem düşürecektin neden 18i bekledin diye soran yok. Kimler kur farkından zengin oldu bilen yok. Yeni modelde aradaki farkı kimin parasıyla ödeyeceksin diye soran yok. Tertemiz pırıl pırıl kafalar…

Asdfgh işte aradığım yorum. Kur farkını devlet verecekte acaba nasıl verecek? Fakirden vergiyle alıp zengine kur farkı faizini verecek. Hani faiz haramdı? Nassdı? Bir gün önce faiz haram diyip ertesi gün ekonomiyi kurtarma politikası adı altında faizi meşru kılmak nasıl bir zihniyetin ürünü? Yandaş yatırımcı olsaydın bu kur dalgalarından haberin olacaktı. 1 saatteki kur dalgalanmaları bile kimlerin ceplerini dolduruyor acaba?

Asdfgh başına katılıyorum devlet polikası böyle sp ile olmaz bir anda değişmez oynak olmaz belirsiz olmaz öngörülebilirlik sıfır o meşhur KOBİ’lerin çoğu batacak bu gidişle
      Katılmadığım kısım-biliyorsunuz swap ödeme günüydü dün 12.5 tan ve neredeyse öngördükleri dışında hiç zarar etmediler, yenilemek için ya kaldıraca gireceklerdi yada piyasada bir deneme daha yapacakları ( çünkü teorikte diğer ülkelerle kıyaslandığında kur max 11 olmalı) suni artış olduğunu düşünüyorlardı bankalar arada top çevirdi hacim oluştu düşüş animasyonu hissedildi panik satışların önü açıldı ,eğer bu tuttu tutu tutmadı swapı 20 üzerinden Hemde kaldıraçlı almaya mecbur kalacaklar,ilk defa başta kumar oynadılar yine ama iktisadi bir karar verdiler DGM gideri swap giderini aşamaz diye ,enflasyon patlamasındsn önce 6 ay kazandılar bunu göze aldılar, bu hafta belli olur,eğer planları tutarsa dövizleri piyasaya çekebilirlerse küçük KOBİ’ler zararlarını çıkartır bir kaç aya yok tutmazsa kaldıraçlı swap,hepsi de tıpkı yollar köprüler hastaneler de olduğu gibi bizim verdilerimizle ödenecek, Türk şirket market kalmaz bayrağı çekeriz

Zarifmom bizimde 100.000 tl zarar var malesef. 😑 her dakka haberleri ,altını, doları kontrol eden eşim dün aksam erkenden uyudu, hastaydı da biraz. Hic bakamamiş, zarar var malesef.

ZRaporu kuzum şimdi 6 dan aldığı swapı 12 den ödedi neyle senin benim vergimle yine aynısı olacak yine vatandaşa olacak enflasyonla biz cebelleşeceğiz ,ülke bildiğin uygulamalı finans merkezine döndü ne yapıldığı belli değil kimsenin haberi bilgisi yok yazık yani insanlar nasıl gelecek hayal etkinle bu halde bir de beyin göçü diyorlar peh

Sedaa eşinize sakin olmasını söyleyin panik yaparak satış yapmasın çünkü Euro 30 a yakın yükselecek bugün düşük yarında düşük olabilir ama sonraki günler ani çıkışla 30 seviyelerinde olacak

Sedaa tabi Euro ile paralel olarak dolarda artacak biraz birikimi olan altın veya Euro dolar alsın çünkü arttığı zaman kar edeceksiniz

Hello33 yok canım zaten sakin kendisi. Coinde kazanmiştı 110.000 tl. Alt sat yapa yapa kazanmiştı. Kendi birikimimiz degil yani. Sonra dolar yükselmeye başlayinca dolara cevirdi bunu. Ama kâr ettigi parayı geri kaybetti. 😅 kendisi de beklicem diyor zaten. Bu böyle hep düşük kalmaz diyor. Ileride yine yükselir kesin diyor.