Deli-hatun MiniMinnakk amiiinnn canımmm. Evet birazcık yakın daha önce bi 5-6 sene evvel gitmiştim zonguldak ereğliye
dolapfaresi MiniMinnakk merhaba ben dolap faresi 🤣 26 yaşındayım 2 çocuğum var ıspartaliyim doğma büyüme izmirdeyim 6 yıllık evliyim memnun oldum♥️😍
MiniMinnakk dolapfaresi Maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inşallah kuzum, bende memnun oldum hoşgeldin 💜🙏🏻
Deli-hatun MiniMinnakk biz sahil kenarına gitmiştik arkadaşlarla çok nemli bir havası var beni mahvetmişti
birburakannesi MiniMinnakk hoş geldin tekrardan 💙 Bende 25 yaşındayım, 3 yaşında bir oğlum var. Kayseride yaşıyorum 🥰
MiniMinnakk birburakannesi 💜Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun. Çok memnun oldum 🙏🏻paşayı da öpüyorum kocaman
Anna_karenina1 MiniMinnakk merhaba bende bir zamanlar momda idim Adım Maria 21 yaşındayım bir kizim var 6 aylik İtalyalıyım Erzurum geliniyim herkesle anlaşan bir yapım var seninle tanıştığıma çok memnun oldum 🥰🥰♥️♥️
MiniMinnakk Anna_karenina1 Ahh canım benim 💜Bende çok memnun oldum. Erzurum’un insanları çok sıcakkanlıdır. İnşallah sende onların arasındasındır🙏🏻Çok teşekkür ederim tekrardan, sende hoşgeldin. 💜İnşallah güzel günlerimiz olur.
Yasak_elma MiniMinnakk Merhaba canım hoşgeldin🦋🌻Ben yasak elmanın Yıldızı💫😋28 yasında 5buçuk yıllık evli 2 çocuk anasıyım.Kızım 4 ay 26 günlük oğlum 4buçuk yaşında🐣Yarışmaya istanbuldan katılıyorum.Arkadaşlarıma başarılar diliyorum🤗😙
MiniMinnakk Yasak_elma Ahhh ne severim Yıldız’ı. Resmen ideolüm 🙈🤭 Çok memnun oldum kuzuuum🙏🏻 ballarını da kocaman kocaman öpüyorum. 💜
Anna_karenina1 MiniMinnakk evet gerçekten çok güzel insanlar çok güzeller iyiki evlendim esimle eksik yanımı tamamlayan o oldu kültürlerine alışmam zaman aldi ama guzel oldu umarım çok güzel günlerimiz olur 🥰
Yasak_elma MiniMinnakk Yıldızı bende severim.👌Tam benim kafadan çatlak ve dobra hemde zeki bi kadın😎💅Bizde seni öpüyoruz tatlı yanacıklarından💐Bende memnun oldum🏵
MiniMinnakk Anna_karenina1 Rabbim daim kılsın mutluluğunuzu inşallah. Evinizden huzurunuz eksik olmasın kuzum💜🙏🏻