Twogirlmom Acemi_anne21 merhaba canım. Bazen birbirinize yanaşmalarınız oluyor mu? Belki o sırada bebek huysuzluk falan yapıyorsa eşin kendini rahat hissetmiyordur
Endoyy Acemi_anne21 ikimizinde eslerimizinde yaşları ayni😊 Benim 2 ay oldu ama biz dikişlerden dolayı korkuyoruz şuanda belkide suan senden hamle bekliyordur farklı şekilde hamle yap yanaş mesela
Hoyrat Acemi_anne21 seninle alakası yoksa ne ile alakaliymis neden zamana ihtiyacı varmış . Acaba bir rahatsizligi varda sizemi demiyor
krem Acemi_anne21 Cinsel isteksizlik oluşmuş olabilir. Konuyu kapatacağına bir üroloji doktoruna gitsin. Siz de söyleyin açıkça.
Acemi_anne21 krem yani nasıl soylecegimj bilemiyorum. İlk evliligimizin başındada olmuştu böyle sorun dedi o zaman bebek dusunuyoduk üroloji doktoruna gitmişti
krem Acemi_anne21 Tekrar gitsin nolacak ki, demekki ihtiyaç var. Bunda cekinecek birşey yok evliliğin önemli bir kısmı cinsellik. Yeterince zaten uzak kalmışsınız, bu kadar beklemeye gerek var mı?
PiTi Acemi_anne21 olabiliyor kuzum bebekle aynı oda da yatıyorsanız bebeğe karşı ayıp olduğunu düşünüyorlar ya benim eşim de öyleydi zamanla aşar ya da farklı odaya gidin sen teklif et
Manuka10en Acemi_anne21 bu erkeklerin de zamana ihtiyacım var demesi öldürüyor beni ya o nasıl laf 😂😂ne olmuşki zamana ihtiyacı varmış
2minikmucize Acemi_anne21 ah cnm çok beklentin olmasın cinsellik değilde halimi hatırımı sorsun iki güzel söz söyleşin benim için kafi😊
elmaskaya00 Acemi_anne21 Biz de aynıyız. En son hamileliğimin 8. Ayında yaptık 5 aydır tık yok. Tam yeltenicez çocuk uyanıyor. Bi daha heves meves kalmıyor zaten Bakalım nereye kadar gidecek böyle Artık arkadaş gibi hissetmeye başladım
Acemi_anne21 elmaskaya00 biz hamilelik boyunca hiç olmadı oğlum 6 aylık 3 aylıkken fakan benim zorumla oldu 1 kere bida yok kendimi kadın gibi hissetmiyorum artik
bayangamzelili Acemi_anne21 Acemi_anne21 öyle canım bende doğum yaptıktan sonra eşim bana yanaşmadı ilk başlarda neden böylesin dediğimde çocuğu emzirdiğim için mübarek gözüyle bakıyormuş 😆😆😆 ne alakaysa şuan oğlum 1 yaşında farklı farklı fantezilerle birlikte oluyoruz düzelir merak etme onların afallama zamanları galiba herşey düzelir yeterki bu süreçte birbirinizi kırmayın
honeyland Acemi_anne21 1,5 aylık daha bebeğim kırkımız yeni çıktı sayılır 3 kere birliktelik yaşadık kırkım çıktı çıkalı umarım hep böyle devam eder soğukluk girmez aramıza herşey ayarında güzel 🙏🙏