Misafirlikte ilişki
Redwitch Naasil abdest aliyrsnz peki
Redwitch bnde cok severim heyecanli oluyor. 😁
Redwitch gerckten mi hiç bunu düşünemedim😂
Redwitch Kendi anne babamin evinde asla yapamam eşimde istemez zaten.Ama kaynanam gilde yaparız.Ordada bize ait dayalı döşeli yatak odamız var zaten.Oyüzden sıkıntı olmuyor bizim için
Redwitch çekiniyorum ama çokta heyecanli oluyor🤣
Yasak_elma aynen bende kendi anamlarda yapamam🥲
Her yerde yaparım hiç çekinmem😂😂
Redwitch ilk evlendigimiz zamanlar ,çocuklar yokken eşim nedense ne zaman yatili misafirlige gitsek istekli olurdu ve coookk hoşuma giderdi. Şimdi hiç öyle değil . Hoş eskisi gibi istekli de değil artık😔😏
- Düzenlendi
Redwitch Sadece kayınvalidemlere kalmaya gidiyoruz farklı şehirde oldukları için. Eşim istese de ben yanaşmıyorum açıkçası. Gece ya da sabah abdest almak zorunda kalacağım ve kayınvalidem fark edecek. Onun da böyle konularda hiç utanması yoktur. Yüz göz olmak istemiyorum. Eltime söyledikleri yaptıkları yüzünden. 😏 Uluorta herkesin içinde söyleme gibi patavatsızlıkları var.
Marbled kaynanaların bu konuyla merakı nedir bende anlamiş degilim yol gösterecekleri yerde boş boş konuşmaları
Aliciasierra aayy Bu cok kötüüü kizzzz icin icin yemistir simdi Kendi Evin degil
Benim ailem istanbulda ben antalyadayim ben ablamin düğününde gittim 1ay kaldim düğün günü esim gelmişti düğünden sonra gorumceme gittik ilk orda 1 ay ayri kalinca istemişti eşim sabahta düğün yorgunlugunu atalim diye dusa girdik bahanesi olmuştu 🤭🤭
Marbled ahada benim kaynana😅