Redwitch çok çekiniyorum ama oluyor malesef izin versem sık sık olacak🙃 en kısa 1 haftalığına gidiyoruz biraz sabır yani ama yok😅

Redwitch evet cekinerek olinca daha bi sehvetle oluyor😂😂 kız sus aklima getirme kaynanada kalmaya giderim bak😂😂😂😂🤣

Redwitch en son teyzemlerin evde oldu 😂😂😂 çok ateşliydi ahahahha

Redwitch Kendi anne babamin evinde asla yapamam eşimde istemez zaten.Ama kaynanam gilde yaparız.Ordada bize ait dayalı döşeli yatak odamız var zaten.Oyüzden sıkıntı olmuyor bizim için

Redwitch ilk evlendigimiz zamanlar ,çocuklar yokken eşim nedense ne zaman yatili misafirlige gitsek istekli olurdu ve coookk hoşuma giderdi. Şimdi hiç öyle değil . Hoş eskisi gibi istekli de değil artık😔😏

Redwitch Sadece kayınvalidemlere kalmaya gidiyoruz farklı şehirde oldukları için. Eşim istese de ben yanaşmıyorum açıkçası. Gece ya da sabah abdest almak zorunda kalacağım ve kayınvalidem fark edecek. Onun da böyle konularda hiç utanması yoktur. Yüz göz olmak istemiyorum. Eltime söyledikleri yaptıkları yüzünden. 😏 Uluorta herkesin içinde söyleme gibi patavatsızlıkları var.

Marbled kaynanaların bu konuyla merakı nedir bende anlamiş degilim yol gösterecekleri yerde boş boş konuşmaları

Redwitch büyük konusmak istemem ama yapamam Ben öyle ya utanirim esimde yapmas

Benim ailem istanbulda ben antalyadayim ben ablamin düğününde gittim 1ay kaldim düğün günü esim gelmişti düğünden sonra gorumceme gittik ilk orda 1 ay ayri kalinca istemişti eşim sabahta düğün yorgunlugunu atalim diye dusa girdik bahanesi olmuştu 🤭🤭