Redrouge İyi akşamlar kızlar . Uzun bir süredir yeni yıla girmeden kendime yıllık olarak kitap hedefi ve listesi oluşturuyorum . Bu şekilde yıllık alışverişimi yapıyorum. Mutlaka okunmali dediğiniz , boş bilgi barindirmayan kitap önerileriniz nelerdir ?
birburakannesi Redrouge dini kitapları seviyorsanız, Mehmet Yıldız- Aşk 5 Vakittir. Kitabını şiddetle öneririm 💐
zigoflavya incilikaftan Bu ara Ayşe Kuline sardım. Şu an Gizli Anların Yolcusu okuyorum. Listeme ekledim ☺️
Redrouge incilikaftan Ayşe kulin in hiç bir kitabını henüz elime alamadım ama en çok bahsedilen eseri bu sanırım , merak ettim ☺️
Menekseyapragi incilikaftan ben çok sıkılmıştım ya, bi beni sarmadı sanırım füreya kuzenimin önerisyle almıştım beğenemedim 🤷🏼♀️
Redrouge zigoflavya diğerlerini okudum , uçurtma avcısı da uzun zamandir duruyor evde elimdeki kitabı bitirip okuyacağım
zigoflavya incilikaftan Yok tarihi anlatmıyor. Cinsel içerikli biraz Ayşe kulinin Hazan ve Veda kitaplarını okudum. Onlardan çok farklı tarzda ama beğendim yarısındayım henüz ☺️ Tavsiye ederim
incilikaftan Redrouge evet buydu bana yaşca büyük bir bayan sadece okumami istedi kırmayıp aldım ve 2 defa okudum belirli aralıklarla.🌸
Birmelekannesii bitterdelisi24 ay şuaan okuyorumm onuu biliyomusun 🙈 Saraj Jio’nun bütün kitaplarını aldım şuan, ilk böğürtlen kışına başladım bakalım 😃
mirayy bitterdelisi24 sarah jio seviyorsanız kesinlikle kristın hannah da okumalısınız kalemleri çok benziyor kristının da gece yolu, ateşböceği yolu ve bülbül mükemmel, ben her iki yazarı da çok seviyorum görünce sadece size de yazmak istedim
Akrep Redrouge O kadar çok kitap var ki🥺🥺 teker teker saysam yetmez Şuan - aşk ve gurur okuyorum Bundan sonra başlayacağım kitap, livaneli - serenad 💙birini söylesem biri darılır 🥲 o yüzden cevapsız kaldım sorry
Redrouge Akrep aşk ve gurur çok önceden okumuştum hiç bir şey hatırlamıyorum onu tekrarlamam lazım . Serenad güzel ☺️
Spinoza Redrouge monte cristo kontu. Kesinlikle ama kesinlikle okunması gereken bir kitap. Keşke hafızam silinse de baştan aynı heyecanla okusam
Ask_hosmus zigoflavya baya ayıp 😂 😂😂ergenken okudum bu kitabı orta okulda 😂😂😂bide kasık bitinden falan bahsediyor 😂😂