Menekseyapragi incilikaftan ben çok sıkılmıştım ya, bi beni sarmadı sanırım füreya kuzenimin önerisyle almıştım beğenemedim 🤷🏼♀️
Ogretmenhanim Svg yok yok küçük bi çocuğun yaşam hikayesi anlatılıyor .. portakal fidesi ile kurduğu arkadaşlık.. ailesi ile olan sıkıntıları..
Rakunsu Redrouge Canan Tan Yüreğim Seni Çok Sevdi. Aşırı aşırı güzel bir kitap defalarca okuyabilirim 🤌🥰🥰🥰🥰🥰
mirayy Redrouge sarah jio Mart menekşeleri- böğürtlen kışı, Kristın hannah bülbül- gece yolu-ateşböceği yolu, Dan brown cehennem, victor hugo sefiller
mirayy bitterdelisi24 sarah jio seviyorsanız kesinlikle kristın hannah da okumalısınız kalemleri çok benziyor kristının da gece yolu, ateşböceği yolu ve bülbül mükemmel, ben her iki yazarı da çok seviyorum görünce sadece size de yazmak istedim
bitterdelisi24 mirayy kesınlıkle cok benzıyo tipleri de benzıyo zaten :) sevgi uğruna yaptıklarımız , evden cok uzakta .. bunları okudum hala dururlar rafımda:) kıtap tavsıyesi veren ınsanlara bayılırım.. cok tesekkr ederim 🙏
ZRaporu Redrouge Sabahattin Ali - kürk mantolu madonna ve içimizdeki şeytan otomatik portakalı kesinlikle oku diyebilirim. Bir de Alper Canıgüz’ün tüm kitapları
Redrouge ZRaporu bir iki tanesi dışında hiç birini okumadım ve çok merak ettiğim kitaplar bu sene muhtemelen bunlarla geçecek . Özellikle fahrenheit 451 i çok merak ediyorum
typeonegative Redrouge tek bir kitap söyleyemem ama en azından iki tane söyliyim biri masumiyet müzesi gerçekten çok zevkli diğeri de tolstoy itiraflarım ben 3 sene önce falan okumuştum ve çok etkilenmiştim tolstoyun düşünceleriyle benimde düşüncelerim değişmişti hayata daha farklı bakmaya başlamıştım 🥰