bitterdelisi24 grup şurup
Yeter da ……
Deleted11 Gönül grubum da herkes var 😂
birdemettiyatro anladım 🥰🥰 ciddiye alıyorum ben şöle alıyorum.. egerkı post sahıbi derdını anlatmışsa gerçekten yardıma ıhtıyacı varsa ciddiye alırım , forum burası ama yazılanların çoğu gerçek
bitterdelisi24 Ben postumda yanlış anlaşıldıysam hazır burdayken herkes Hakkınızı helal edin. Bende saygılı ve samimi olan ortamlardaki muhabbetleri daha sıcak ve içten buluyorum. Benim demek istediğim bu samimi ortamlarda olan konuşmalara dahil olup bozmaya çalışıp farklı konulara deyinenlereydi. Tekrardan Hakkınızı helal edin yanlış anlaşıldıysam hepiniz çok tatlı ve samimisiniz bunu da söylemek isterim🙏🏻
Akrep 😂😂😂 ya gece gece :)) herkes formundaa😂😂😂
bitterdelisi24 Ben hapşuu yum ahahahah 😂
incilikaftan Ayy benim herkes yok geçen etiketlediklerim var sadece 🙈💜💜
Miskin2 lazmısın 😂
Miskin2 ) aklıma neden 7 kocalı Hürmüz’ün şarkısı geldi şimdi 😂😂😂😂😂
Deleted11 Şu izmir işini hızlandirmam lazım şimdi bu yorumu okuyunca 🥰😂😂
Deleted11 ay evet yatakta olur😂 şimdi adımız grupçulara çıkacak bak 😂😂
bitterdelisi24 ciddiye almaktan kastım şu aslında yani çoğunlukla gülüyoruz makara yapıyoruz gelip linçliyorlar falan tat tuz kalmıyor eğlence amaçlı giriyorum ben genelde buraya çok gerilim sevmiyorum ben ya 😩🤷🏻♀️ Tabiki biri bir şey sorduğunda bildiğim bir şeyse elimden geldiğince yardımcı olurum o ayrı. Ama gülünecek şeyle yardımcı olunacak konuyu kaçırıyorlar ondan bahsediyorum ki yanlış anlaşılmak istemem umarım kendimi anlatabilmişimdir 🌸
incilikaftan Hangi pozisyonda 😂😂
Deleted11 şair orda ne demek ıstemıs askımm😂😂
incilikaftan hızlandırmalısın bak @Miskin2 de burda 😂
incilikaftan seni sevmeyen ölsün ❤️🖤
bitterdelisi24 Karşılığı yok ben de maalesef bilmiyorum🤷♀️🥲
Ask_hosmus aman be çıkmış zaten 😂😂
bitterdelisi24 kizdirmayin bitterimi😀😀😀
Miskin2 haha sizede geyik çıktı 😂😂😂