Şu gruplaşma falan var diye ortamı kasıp durmayın ya.. gercekten… aktif olanlar kendi aralarında yorumlasıyo diye grup var aaa bilmem ne demeyin..
herkesın kendıne yakın gördüğü , yorumlarını sevdıgı ınsanlar olabilir.. ama kimse kimseye dışlamıyor..
benım grubum varsa söyleyinnn 🙄🙄
Haberim falan yoktur belki 🤢😂😂
Yeter da ……
bitterdelisi24 sen benim grubumsun bebeğim 🤭😂😂
bitterdelisi24 grup ve linç sakız olmuş ağızlarında 😂 ❤️
Benim burda o kadar sevdiğim insan var ki etıletmeye kalksam dolar buralar :) hepsıyle grubum ozaman 🙊🙊🙊🙊 cok terbiyesizim cokkkkkkk😞😞😞
bitterdelisi24 @bitterdelisi24 gruptan ayrıldı.
Deleted11 öyle mi😂
Deleted11 aha canım grubum ❤️❤️❤️ Hahaha gruplaşmak yasak 🙊🙊
bitterdelisi24 ya aslında kadınlar olarak her girdiğimiz ortamı çok mu ciddiye alıyoruz acaba ? Neden gülüp geçemiyoruz diye düşünüyorum şu sıralar. Forum ya gül geç , yorum yap ya da yapma oku geç. Nedir bu ciddiyet? Hayat zaten yeterince zor belimizi bükmüş burayı bari bu kadar zorlaştırmasak mı acaba 🙁
incilikaftan al işte cok sevdıgım birisi daha :)) grupmuyuz kız biz dogru soyle
bitterdelisi24 toplu grup falan varsa bende girmek isterim 😂bı gruptur gidiyor
ZRaporu grup olsaydım sende olurdum ❤️❤️Ayrılmam gruptan :)
Herkesi linçleyenlere burayı çok ciddiye alıp her insan sanki kendisi gibi düşünmek zorundaymış gibi yorum yapanlara yazdım şimdi benide linçlemeyin 😂😬
bitterdelisi24 Grup sex 😂😂😂😂😂
birdemettiyatro yorumun bana mı , yoksa gruplaşma var dıyenlere mi affet anlayamadım :)?
bitterdelisi24 Derdi olan dile getirmiş aşkömmm 😂 ama muhabbetini sevdiğim kişilerden biri sensin burda da normalde de.🙏🏼
bitterdelisi24 bir üst yorumda açıkladım kendimi efem ♥️
Miskin2 allahım 😂😂😂 jartiyerli gelır sımdı 😂😂😂😂
incilikaftan sende varsın grubumda 😂
bitterdelisi24 Saat 12 olunca benim çanlar çalıyor 😂😂😂
bitterdelisi24 grup yatakta olur sevgili @Ask_hosmus ’un sözü 😂😂