JartiyerliKedi Birrkahveee '‘Mis kokulu, lezzet pınarı, sulu şeftali yemeye ne dersin aşkım?’'Tüm arzular tavan anında😂😂
Birrkahveee JartiyerliKedi masalahhhhh sende de ne güzel şeyler var öyle başka ne diyebilirim sen söyle ben içinden seçeyim bari kız 🤭
Birrkahveee ipeksi demi birde eşimde alışık değil belki o ağır gelir tiksinir bilmiyorum hoşlanır mı bu tarz şeylerden 😂😂😂
Yasak_elma Birrkahveee Hangi adam baştan çıkarıcı laflardan sözlerden mesajlardan tiksinir söylermisin.O adamın erkekliğinden şüphe ederim ben😒
Birrkahveee JartiyerliKedi Soylicem kız aralarindan beğendiğimi yazayım işte hem hoşuna gitsin hemde etkilesin çokta abartili olmasın belki igrenir
Birmelekannesii Birrkahveee bende çok utanırdım valla ama yatak odasında ayıp yoktur derler 🤣 zamanla alıştık artık🤣
Gulbenn [upl-image-preview url=//i.imgur.com/Yj3yPvb.jpeg] Kayınvalidem bizdedir ve yan koltuktaki kocama mesaj atıyorumdur 😁
Syma Bence frikikli bir foto ve seni bekliyoruz yakışıklı mesaji böyle şeylere başlangıç için iyi olabilir. Tepkisini ölçmüş olursun