İyi geceler herkese. Nereden başlıyacağım nasıl yazacağım bilmiyorum. Ama birilerine anlatmazsam çıldıracağım artık. Birilerinin fikirlerine çok ihtiyacım var. Lütfen dalga geçip alay edicek olanlar hiç yazmasın. Yeterince yorgunum zaten. 16 yılımız bitti evliliğimizde 3 evladım var. En küçüğü 9 aylık. Çok zor günler yaşadık. 1.5 yıllık evliyken ilk bebeğimizi kaybettik 3.5 aylıktı. Ama hep birbirimize destek olduk. Çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Dışarıdan her görenin imrendiği, tartıştığımız da asla seslerin yükselmediği,hakaretin olmadığı bir evlilik. Ne olduysa 5 aylık hamileyken korona geçirmemizden sonra oldu. Eşim çok hafif geçirdi ilaç dahi kullanmadı. Ama sonradan cinsel isteksizlik, ereksiyon problemi yaşamaya başladı. Hiç üstelemedim, üzülmesin kendini kötü hissetmesin diye sustum. Zamanla düzelir diye. Ama herşey daha kötü oldu. Doğum yaptım, 40′ım çıktı. Değişen hiçbir şey olmadı. Yaklaşık 1 yıldır cinsel hayatımız yok sayılır 2-3 defa benim zorumla oldu. Eşim doktora gitmiyor bunu bir sorun olarak görmüyor. Ama ben artık kaldıramıyorum bu durumu. Defalarca konuştum şaka yollu laf soktum yok umrunda değil. Geçen gün çok ağır konuştum belki alınıp bir adım atar diye yine olmadı. Hayatında başka biri var ya da gaysin dedim direk tabi ki ikisini de kabul etmiyor. Telefonum ortada işyerine gel sor, çip tak istersen dedi.Eve düzenli geliyor, telefonu açık gizlemiyor. Hissediyorum yolunda gitmeyen bir şeyler var ama ne😔😔Gerçekten yoruldum artık aynı evin içinde 2 yabancı gibi olmaktan. Bazı arkadaşlar yazıyor 3,6 aydır beraber olmuyoruz diye. Emin olun sizden daha kötü durumda olanlar var. Artık ben de eşimden soğuduğumu hissediyorum. İmkanım olsa arkama bile bakmadan çocuklarımı alıp kendime bir düzen kuracağım. Ama maalesef bir işim yok ve ailemin de durumu iyi değil. Çıkmaz da gibiyim. Dışarıdan görenler benim hayatıma özeniyor. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Eşim düzelmek için gayret göstermiyor ve hâlinden çok memnun. Ne olur bana bir şey söyleyin, bir yol gösterin. Artık dayanıcak gücüm kalmadığını hissediyorum
Çok yoruldum artık 😔😔
Mutsuzamaumutlu masallh dile kolay 16 yıl ne diyecgmi bilmiyorum sonuçta esinizlede oturup konusmussunuz umarm tez zmanda bir çözüme kavusursnz
Mutsuzamaumutlu Napip edip doktora gitmeye ikna etmelisiniz. Bunun başka çözümü yok, çünkü bu bir rahatsızlık, tedavi olmadan geçmez. İyi ve yumuşak bir dille ikna etmeyi deneyin. Keşke bu kadar beklemeden bir iki ay öyle olunca konussaydiniz. Git gide o da alışmıştır, aradaki soğukluk ve mesafe istemeden de olsa çoğalmıştır. Tek yolu ikna olması doktor için. Gerekirse ayrılmayı düşünüyorum karı koca gibi hissetmiyorum deyip rest çekin. Zaman gectikce aranızda soğukluk artacaktir aksi halde
Mutsuzamaumutlu Corona sonrası bu tür problemler oluyormuş. Erkekler sorun olunca kendilerine konduramıyorlar maalesef. Sorun olduğuna ikna olması lazım. Libidosu da düştüyse halinden memnun olması normal. Ayrılacağınızı söyleyin belki ikna olur.
krem Defalarca konuştum. Ağladım böyle devam edemiyeceğini söyledim. Sorun olduğunu kabul ediyor ama, asla tedaviye yanaşmıyor. Dedim sorun psikolojik ise o yönde destek alalım, fiziksel ise ürolojiye gidelim dedim. Nazar var birşey oldu diyor. O zaman hocaya gidelim diyorum sesi çıkmıyor. Beni en çok üzen de hiçbir şey yapmaması. Herkesin her derdine koşturuyor, planlar yapıyor ama biz umrunda değiliz. Belki o da kafasında herşeyi bitirdi ve bu durumdan memnun. Dedim ya yoruldum çabalamaktan, istekli görünmekten, peşinde koşmaktan😔😔 Yeni evli değiliz 38 yaşındayım benim de bir gururum var. Bu arada gayet bakımlı, herkesin özenip imrendiği, yaşımı göstermeyen biriyim. Herkes de bunu dile getirir eşimin yanında.
Marbled Böyle devam ederse sonumuz yok dedim. Bunun için benden ayrılıcak mısın dedi. Ben bu yapılanları kabul edemiyorum. Galiba ayrılamıyacağıma çok emin durumum ortada o yüzden umursamıyor.
Mutsuzamaumutlu evinizde bakara suresi açıp sirkeli suyla bir silin güzelce. Kötü negatif enerjilerden arınsın. Elbette sorunun çözümü bu değil, bir uzmandan yardım almanız gerekiyor ama hiç olmazsa iletişim engellerinizin kalkmasına yardımcı olur. Belki ikna olur eşiniz 😔 üzücü bir durum.
- Düzenlendi
Mutsuzamaumutlu Canım, bunun senin bakımlı veya bakımsız olmanla hiç bir ilgisi olamaz zaten. Problemi kabul edip tedavi olmuyorsa, açıkça tehdit edebilirsin, gencim benimde ihtiyaçlarım var böyle olmuyor fln gibi. Zaten hiç olmuyorsa ciddi bir boşanma sebebi. Sen ciddiye al ki o da alsın ve istiyorsa sürdürmeyi, tedavi olsun
Miniminibirperi Sürekli yapıyorum bunu her fırsat bulduğumda bakara suresi açarım, rukye dinlerim ev de. Artık dua etmek bile ağır geliyor bana. Neden ben üzülüyorum hep ben bir gayret içindeyim. Uyuyamıyorum düşünmekten. O ise horul horul hiçbir şey yokmuş gibi uyuyor 😔😔
krem Hepsini yaptım, söyledim ama sanki duvara konuşuyorum. İnanırmısınız hiç umrunda değil. Ya bir erkek hiç mi istemez cinsellik. Yanında çıplak olsam bile sadece sarılıp yatıyor. Meğer cinsellik ne kadar önemliymiş bir evlilikte😔😔Şeytan diyor ki git ailesine anlat her şeyi rezil olsun. Ama yapamıyorum
Mutsuzamaumutlu size abla deyim benuim esimdede var ve biz daha 4 yillik evliyiz genel çagimizin hastaligi ve yalniz degilsiniz
Zeynnep Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum ama yok sayılmak, arzulanmamak çok zor geliyor artık. Siz nasıl dayanıyorsunuz😔😔
Mutsuzamaumutlu eşinizin haberi olmadan doktora gidin durumu anlatın her yolu denemişsiniz belki bu işe yarar
Hello33 Aklıma gelmedi değil ama doktor bunu kabul eder mi acaba
Mutsuzamaumutlu hamilelik ve doğum sonrası cinselligin sekteye uğraması bazen normal kabul edilebiliyor. Ereksiyon problemi için ilaç kullanmasını teklif etseniz eşinize. Tabi başka hastalığı yoksa.
Mutsuzamaumutlu bnm eşimde çocuk olduktan sonra böyle uzaklaştık evden cıkan biri degil telfnunu rahat raht kurcalayabiliyrum gt tedavi ol bişy varsa dye kac kere dedim kaul etmyr oda bubarada pskytri ilçlarda kullanyr iyice grti adam dha akşm dedm abi kardeş olduk dye ona ragmen pek bş harekt faln yok yani bnde sizin gbi ne yapacgmı blmyrm 🙄🤦♀️
Mutsuzamaumutlu resmen aynı şeyi düşünmüşüz ama gerçkten bu cagın hastalgı heralde şuan cogu insanda var sanki
Mutsuzamaumutlu aynı sorunu bizde yaşıyoruz bizim önceden de çok düzenli değildi ilişkimiz eşim askeri personel görevlere gidiyordu bazen on beş yirmi gün gelmiyordu evlendik hemen 20 gün göreve falan gitti evde olduğu zamanlar da da hafta da bir bazen on günde on beş günde bir oluyordu o zaman da takıyordum ama yeni evliyiz yanlış anlat diye utanıyordum bişey diyemiyordum evlendikten bir sene sonra hamile kaldım ilk başta düşük tehlikesi vardı sonradan da biz korktuk 9 ay boyunca hiç olmadı doğum yaptım üç dört ay geçti eşimde hala tık yok bide ben ağır bi lohusa depresyonuna girmiştim psikolojim düzgün değildi ondan etkilenmiştir diye düşünüyordum ilk başta sonra baktım 4 ay olmuş falan bana da dank etti kafaya takmaya başladım evin içinde daha bakımlı gezmeye başladım bi kaç kere ima ettim falan hala tık yok derken baktım doğum yapalı 8 ay olmuş 9 ay hamilelik 8 ay da sonrası etti 17 ay öyle kafaya taktım ki rüyalarıma giriyordu artık sabah kalkıp bebeğimi beşikte bırakıp ağlaya ağlaya duşa giriyordum bebeğimi emzirecem diye neyse 8 ayın sonunda bi tartışma esnasında açtım konuyu oda senin psikolojin düzgün değil diye üstüne gitmek istemedim dedi e o kadar ima ettim hiçmi anlamadın dedim anlamış ama beni düşünmüş 🙄 neyse o gün oldu on on beş gün arayla bir iki kere daha oldu sonra tayinimiz çıktı taşındık falan derken tam 7 ay yine olmadı geçen gün yine aklıma takıldı yine ima etmeye başladım olmadı direkt konuya girdim ağladım falan iteleye kakalaya oldu o hafta iki üç kez şimdi yine konu kapandı beyfendi planlı yapıyor genelde hafta sonunu bekler hafta içi işe gidecek uykusuz kalmim diye bu defa da ben İstemicem gerçekten çok soğudum onun keyfini bekleyemem sorun olduğunu da kabul etmiyor nasıl duruyorsun bunca zaman diyince de yoğun çalışıyorum unutuyorum sex yapmayı falan diyor pes doğrusu günlerdir bende boşanmayı düşünüyorum germekten çok sıkıldım baya da uzun yazdım umarım okursun tam bu dertle uğraşırken bu postu gördüm bende içimi dökmek istedim
Mutsuzamaumutlu maşallah 16 yılı devirmişsiniz.Cinsellik postlarına yorum yapmak adetim değildir Ama merak ettim eşiniz kaç yaşında belki yaş itibariyle isteksizlik olabilir bazı erkeklerde oluyor ya hani
Mutsuzamaumutlu takmayarak ve umursamamayarak alistim artk