İyi geceler herkese. Nereden başlıyacağım nasıl yazacağım bilmiyorum. Ama birilerine anlatmazsam çıldıracağım artık. Birilerinin fikirlerine çok ihtiyacım var. Lütfen dalga geçip alay edicek olanlar hiç yazmasın. Yeterince yorgunum zaten. 16 yılımız bitti evliliğimizde 3 evladım var. En küçüğü 9 aylık. Çok zor günler yaşadık. 1.5 yıllık evliyken ilk bebeğimizi kaybettik 3.5 aylıktı. Ama hep birbirimize destek olduk. Çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Dışarıdan her görenin imrendiği, tartıştığımız da asla seslerin yükselmediği,hakaretin olmadığı bir evlilik. Ne olduysa 5 aylık hamileyken korona geçirmemizden sonra oldu. Eşim çok hafif geçirdi ilaç dahi kullanmadı. Ama sonradan cinsel isteksizlik, ereksiyon problemi yaşamaya başladı. Hiç üstelemedim, üzülmesin kendini kötü hissetmesin diye sustum. Zamanla düzelir diye. Ama herşey daha kötü oldu. Doğum yaptım, 40′ım çıktı. Değişen hiçbir şey olmadı. Yaklaşık 1 yıldır cinsel hayatımız yok sayılır 2-3 defa benim zorumla oldu. Eşim doktora gitmiyor bunu bir sorun olarak görmüyor. Ama ben artık kaldıramıyorum bu durumu. Defalarca konuştum şaka yollu laf soktum yok umrunda değil. Geçen gün çok ağır konuştum belki alınıp bir adım atar diye yine olmadı. Hayatında başka biri var ya da gaysin dedim direk tabi ki ikisini de kabul etmiyor. Telefonum ortada işyerine gel sor, çip tak istersen dedi.Eve düzenli geliyor, telefonu açık gizlemiyor. Hissediyorum yolunda gitmeyen bir şeyler var ama ne😔😔Gerçekten yoruldum artık aynı evin içinde 2 yabancı gibi olmaktan. Bazı arkadaşlar yazıyor 3,6 aydır beraber olmuyoruz diye. Emin olun sizden daha kötü durumda olanlar var. Artık ben de eşimden soğuduğumu hissediyorum. İmkanım olsa arkama bile bakmadan çocuklarımı alıp kendime bir düzen kuracağım. Ama maalesef bir işim yok ve ailemin de durumu iyi değil. Çıkmaz da gibiyim. Dışarıdan görenler benim hayatıma özeniyor. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Eşim düzelmek için gayret göstermiyor ve hâlinden çok memnun. Ne olur bana bir şey söyleyin, bir yol gösterin. Artık dayanıcak gücüm kalmadığını hissediyorum