Armina yinehamile35 arkadan istemiyorum ya önden normal bi şekilde her pozisyonu deniyoruz o konuda bi sorunumuz yok
Armina Limonlupopkek yok ben arkadan istemiyorum ya hoşlanmıyorum yani istemediğimi de bir daha olursa belirticem
Kirpapatyasii Armina o trip atınca sakin yelkenleri suya indirmeyin peşinde koşmayın. Alışır buna. Tribini görmezden gelin normal sohbetinize devam edin bırakacaktır zamanla. Erkeğin tribi çekilmez😂
taricat Armina bu yüzden başkasına gidecekse hiç beklemesin hemen gitsin bu yüzden başkasına gidecek insan sizi net sevmiyordur o insandan da hayr gelmez
Riri Armina cok afedersiniz ama konuyla alakasiz birsey sorucam… ehmm arkadan iliskide Diski bulasmiyor mu ya da kötü bi koku falan olmuyor mu ? Bu arada konuyla alakali yorumum Canin yaniyor canim heralde, keyfinden degil o seni anlamali.
Hayirlisibegulum Armina senede 2 kere maksimum içebiliyorsun o hapı. Öyle sürekli boşalsın içeyim yapamazsın. İlişkiden hemen sonra iç öncesinde değil. Eğer icine boşalmak istiyorsa günlük hap kullanabilirsin korunmak icin
Hayirlisibegulum taricat uzun bir süre kullanmazsanız bir şey olmaz sanırım. Çok etkili bir ilaç olduğu icin uzmanlar uygun görmüyor sık kullanmayı hormonlara etki ettiği için
Aspirin Armina eşiniz içinize bosalmaktan keyif alıyordur cünkü bu sizin acınızdanda cok keyifli bir sey oyğzden spiral taktırın hayatınıza renk katın
Oyuncakci Armina spiral taktiri ilk dönem kontrolleri cok sk herhangi bir kayma olduğunda direk zaten müdahale ediyorlar ilk dönem kaymazsa bir daha kaymiyor zaten. Arkadan yapma işine gelince bebe yağı kayganlastirici gibi seyler kullanın hatta başlamadan once sür. Gevsemeden yaparsanız cok canın acır. Ama alıştıra alıştıra yaparsanz keyif bile alırsın acıya odaklanma.