Armina bu çok günah dinen nikahiniz düşer 🙂esinizede bunu anlatın benimde eşim benden çok kez istedi ben her günah dediğim zaman benden uzak dururdu "evet günah doğru"der çekilirdi

Armina ne demek surat yapıp TV karşısına geçiyor asıl surat yapması gereken sensin sen tavrını koy canım yani o olursa yüzü gülecek yoksa gülmeyecek mi eşinizin yaptığı çok yanlış bence siz de günah olduğunu biliyorsunuz eşinizi de günah olduğuna ikna edin bunun için videolar var yazılar var izletin okutun mahkeme bile bu niyetle gelen eşleri bir celsede boşuyor biz bir kadınız mal değil sprial ile hamile kaldım ne ile korunacağımı bilmiyorum yani kısacası eşimin zevki için günaha giremem

Armina sen hiçbişey yapmayacaksın canının acıdığını bildiği halde senden bunu istiyorsa düşüncesizdir eşim benden de istiyo canımın acıdığını dayanamadığımı bildiği için yapmıyo ama.

Rouge 👏👏forumlarda bu konular denk geldikçe hep aynı şeyi savundum beni linçlediler erkeği evde tutan kadındır diye. Benim zorumla duracaksa çok afedersiniz ama s.ktirsin gitsin. O beni elinde tutmak mutlu etmek için ne yapıyor? Burada sayısız okudum yıllarca evli olup orgazm olmayan kadını onların eşleri diyor mu acaba benim karımı sexe doyurmam lazım gözü başka adama kaymasın diye ?

Armina yapmasn cnm seni sexten soğutur.
    Haram yani norml yer bile bazen acıyor.

Armina o haplar korunma yöntemi değil, arkadaşım bir ayda iki kez kullandı. Kuralına uygun kullanmasına rağmen hamile kaldı. Onun yerine doğum kontrol hapı kullanın 12 yıllık evliyim iki çocuğum var. Doğum kontrol hapını bırakınca iki ayda hamile kaldım hep. Yaşım büyük olmasa yine kullanırdım doğum kontrol hapı.

Armina Hangi dine mensupsunuz neye inanırsınız bilemem o yüzden din boyutundan giriş yapmayacağım herkes ne günah ne sevap gayet bilincinde. Canının yandığı halde istemesi sana değer vermediğini gôsterir eşin dahi olsa kimsenin seks objesi değilsin bunu kendine yapma

Findukkk 🙏o kadar haklısın ki..bende defalarca senin yazdıklarını yazdım .aynı düşüncedeyiz .degerini bilen baskası için yasamayan herkes mutlu .böyle yapanlar deger gormuyor sürekli peslerinde oldugu için ve eşinin hatasını kendi üzerine alıcağı için adamlar da biliyor daha rahat hata yapıyor yada eziyorlar kötü davranıyorlar .nede olsa ne yaparsa yapsın kadın pesinde kendini suclar kaybetme korkusu vs hic olmuyor .hersey insanın kendinde bitiyor. benim de bu düşüncedeki kadınlarla cok tartıstıgım oldu .bize bu tavrı koyucaklarına eşlerine yapsalar hayatlarında cok sey degişicek .

Armina dinimizde arkadan iliskide direk bosanma sebebidir kadin haklidir normalde kadiya gidilince kadı evlilik duzelir diye 3 kere git gel yaparmis ama arkadan iliski konuysa eger o an saniyesinde bosarmis bunun icin bir cok video var istemiyorsunuz da zaten esinize acin dinlesin akli basina gelir belki bu konularda aile buyukleri bile araya girebilir bugunki adliyelerde bile hakim bile aninda bosuyor esinizin yaptigi bencillikten baska birsey degil bide ozur dileyecek yerde gidip tv izlemis

Armina Allah korusun hak yolu varken, bok yolu asla 🤦🏻‍♀️

2 ay sonra

Polyannacilik aksine eşime ben diyorum yapalım diye, tamam çok acı veriyor ama zevkte veriyor bana, tabiki tercih meselesi bu iyi günler

Armina içine bosalmk istiyosa dogum kontrol hapı kullan ama arkadan yapma