Benim ilk ve en önemli işim Annelik 🤭🤱
Ve yarım kalmış bi eczacılık serüveni 🤦🏻♀️inşallah bebişim kreşe gidince devam ettircem
Siz kimsiniz? (Meslekler) 👩⚕️👩🎓👩🏫👩⚖️🤱👩💻
JartiyerliKedi bende taze bir anneyim onun yanında bankaci ve sigortacıyim, Mağaza yöneticiliği ve muhasebe de var💫
JartiyerliKedi Annelik belkide bu hayatta en güzel vazife 🙏🏻💜 benimde yarıda kalmış bir banka serüvenim var, bakalım ne zaman dönüşümüz olur 🙂
JartiyerliKedi Eczacılık bitirdim 🙂 şimdi de dil öğretmeliği okuyorum inşallah bir bitirsem rahatlıcam 😄 çoçukla zor oluyor ya okul
Ecivicivokke ooo marifetli seni 🙃
Deleted83 inşallah prensesin büyüsün🤭
Lavinia_ 😅yaa kız vallaha biz alraba çıkıcaz ha eşimin kuzeni falan olmuyasın 😂😂
JartiyerliKedi anaokulu öğretmeniyim kızım 6 aylık olunca devam edecem🥰
JartiyerliKedi bana da öyle geliyor acaba akrabamıyız 😂😂😂 akraba olsak cidden senin görümcen oluyorum 😈😂😂
JartiyerliKedi ben heralde önce muhasebeci sonra anneyim çocuğun her anı muhasebesinin içinde. Akşam işten eve gidip ertesi gün doğuran ben 😂 çocuk 15 günlükken evden ufak ufak çalışmaya başlayan ben 😂 çocuğu alıp ofise gelip çalışan ben 😂😂😂😂
JartiyerliKedi İnşallah Çiçeğim 🌺
JartiyerliKedi Anayım ben anaaa 😂
Muhasebeci olma yolundaydım 🙊😂
JartiyerliKedi öncelikle en güzel mesleğim meslekte denmez ama anneyim sonra maliyeciyim umarım çalışmak nasip olur
JartiyerliKedi Öğretmenim ve dublaj çevirmeniyim. İki mesleğimi de yapıyorum şu an. Şubat atamasında inşallah devlete atanırsam ikinci mesleği bırakmam gerekecek.
JartiyerliKedi Bende tıbbi sekreterim pandemi de ne kadar zor olsa da iyi ki bu mesleği yapıyorum diyorum.
JartiyerliKedi eski uzman hemşire yeni mimar ama en çok anne 🥳🙏🏻
Anaokulu öğretmeniyim fakat işimi bıraktım, şuan işletmeciyimm🥰
JartiyerliKedi Bende şuan anneyim evdeyim. Tabii Diplomalı bir Tıbbi Sekreterim 😀 mesleğimi 2 yıl yapabildim eşim çalışmamı istemiyor şuan 😀
JartiyerliKedi anneyim, bulaşıkciyim, camasirciyim, temzilikciyim, 1.sinif ve 4. Sınıf öğretmeniyim, bebek bakicisiyim, asciyim, daha ne olsun hersey var 😂sadece diploma yok😂