• Muhabbet
  • Siz kimsiniz? (Meslekler) 👩‍⚕️👩‍🎓👩‍🏫👩‍⚖️🤱👩‍💻

JartiyerliKedi gözlerim dola dola okudum
Ne güzel herkesin bir meslegi var benim babam beni okutmadi ilk okula bile göndermedi kendi cabamla öğrendim
Okusaydim beyin cerahisi olmak isterdim
22 yasindayim iki cocugum var hayalim oglumu okula gonderdigim zaman disardan okumak meslek sahibi bir kadin olmak eşim bu yonden destekliyor allahtan babam gibi degil

ZATONYA ya kıyamam neden işte 2 tane mis gibi yavrun var en güzel meslek annelik bundan ötesimi var kuzum. Tabi inşallah hayallerini gerçekleştirirsin eşinde anlayşılı biriymis zaten☺️

Sanırım dört mesleğim falan var ☺️ küçüklükten anne yetiştirmesi kuaförüm anestezi bitirdim 4 yıl kadar da hastanede çalıştım ebe-hemşire-anestezi olarak çalıştım ama şimdi Polisim olmak istediğim mesleği buldum şükür 👮🤩 ve en önemlisi ev hanımıyım( evimin beyimin hanımı 😍) ve bundan da önemli bir statü var annelik şuan buna odaklıyım ve anne olmak istiyorum Rabbimin izniyle 🙏

sudemsu Dün bende polis akademisine başvuru yaptım ama boy 162 istiyorlar benimde 162 sizce bi sorun olur mu ? Sınır tam 😄😄

Snowflake umut yıkıcı konuşmaları ve eleştirileri sevmiyorum açıkçası o yüzden sana tavsiyem şimdiden her sabah esneme hareketleri yap ve sabah esneme hareketleri yaptıktan sonra boyunu ölçtür yani beklerken bile esneme hareketleri yapabilirsin çünkü kısmetinde varsa zaten sınırda zaten boyun geçersin ama eğer kasan bir yerse geçirmemek için uğraşıyorlar ama iyilere denk gelirsen esne biraz öyle gel derler boyun yetmezse işte tamamen kısmet bunlar ama eczanede de ve hastanede ölçtürün boy ölçümüyle orası bir değil onu da söyleyeyim en fazla 3 cm oynuyor metreyle boyunu ölç eğer 162yse esneyerek gir inanarak gir bir de kaybetsen de üzülme ben dördüncü girişimde kazandım ve polis okulunda 8-9uncu girişinde de kazananlar vardı

sudemsu açıkcası evdeki inşaat metresi var ya onunla ölçtüm. Belki farkeder diye düşünüyorum 🤔

Snowflake evet o zaman iyi metreyle ölçtüysen dediklerimi yap bakalım hakkında hayırlıysa olsun :)

Ben ilk önce anneyim, ikinci olarak Tmtf hakemiyim, ve masa tenisi antrenörüyüm. 2 yıllık da üniversite okuyorum son senem bebişle biraz zor oluyor ama mezun olacağım inşallah ☺️☺️

Akrep, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Adrienne önceden öyleydi de yeni yönetmenliğe göre görünmeyen ve belli cm dövmeler sayılıyor galiba yönetmeliğe bakmak lazım detaylı bilgi için

Egitmenim , kocamı ve oğlumu egitiyorum skbdksbkdbxmxnnx