Kızlar bu konuyu buraya yazmak uygun diye düşündüm hemen açtım kızlar eşimle ilişkiye girdiğimizde 2 -3 dakika sonra boşalır erken boşalma var biz hep posizyon olarak ben hep allta o üste olur hep böyle yaparız ama dün yatakta yaklaştı sarıldı Arkamdan yatarak yaptık anal değil bu arada işte ama bu sefer uzun sürdü ilişki eskisi gibi 2 dk falan sürmedi şimdi biz eşimle 2 ay öncesi fln günde iki kere yaptık birinci hemen bitti 2. Uzun sürdü acaba eşim beni aldattı mı garip geldi kendi kendini de boşaltma yapamaz çünkü çatı yapıyor evlerin üstüne tuvalet falan yok eve gelincede tuvalte giriyor hemn çıkıyor ki zaten kapıyı kapatmaz kızlar aldatiliyor muyum fikir verin

Bununla anlaşılmaz ki aldatılma mevzusu. Bazen erkekler ikinci seferde hemen bosalamadigi için uzun sürebilir diye biliyorum

Hdhdhs aldatma böyle şeyle beli olmaz ki lütfen kafanız da kurub kendizi üzmeyin erken boşalma ve ya geç boşalma ile anlayamazsın….. Belki de erken boşalmadan rahatsızlık duydu size demeden bir şey kullanıyordur geçikdirici olarak çünki bu mesele erkekler için biraz özel dir

Kiss_009 işte ondan diyorum canım birincide hemn boşalıyor ikincide uzun sürüyor acaba biriyle birlikte oldu sonra yanima geldi gece birlikte olduk baya uzun sürdü ama kafayi yiycem ya😔😔

Hdhdhs kuzum çok kuruyorsun kafan da erkek bu nasıl gizli izleyeceğini senden benden iyi bilir demekki oda istemiyor kısa sürmesini bu yüzden ya öncesinde boşaldı yada bi ilaç falan aldı

Hdhdhs 😘 sıkma canını boş yere bazen çok yorgun olunca da geç oluyorlar 😂

Hdhdhs yok yahu kurma kafanda. Ya ilaç kullanmıştır ya da kafasında çözmüştür işi çünkü bu olay tamamen psikolojik

Hdhdhs kuruntu gibi geldi bana o da erken boşalmadan rahatsız olmuş ve araştırmıştır pozisyon değişikliği bu durumu etkiliyor çünkü ve uzun sürmüştür. Eşim çok yükseldiği anda gözünü kapatır mesela görünce tutamıyorum kendimi der erkek boşalır

Hdhdhs
        Alkol almış olabilir. Pozisyon değişikliği olabilir. Az yorulmuştur işte senle daha çok vakit geçirmiş olabilir. Kendini tutmayı öğrenmiş olabilir. Hemen geç boşaldı aldatma mı deme aldattsa hiç yanına gelmek istemez uzun kısa değil istemez yani direk zaten dışarıda ihtiyacını görüyor eve ne gerek var der geçer

Hdhdhs Yok kuzum ya daha neler.Adamın canı farkli pozisyon istiyormuş meger.Aynı pozisyondan sıkılmış.İkınci boşalmada her erkek uzun süre sonra boşalır bu normal bişey bu bitek tek senin kocan için geçerli olan bişey değilki bizim kocalarımız içinde bütün erkekler için geçerli tatlım.Böyle şeyler düsünüpte evrene o enerjiyi yollama çekme üzerine böyle bişeyi allah korusun.Hiç kimse aldatılmasın dileğiyle🙏

Hdhdhs yoook be kafanı böyle şeylerle doldurma. Yani bu söylediklerinin dışında şüphelendiğin başka bişi yoksa hiç sanmıyorum. Pozisyon erkeklerin boşalma sürelerini değiştiriyor. Kaşık pozisyonunda benim eşimde geç boşalır hem kendisi söyler bu pozisyonu seviyorum bilerek uzun tutuyorum diye. Günahını alma kız adamın. İnşallah öyle bişi yapmıyordur 😘😘 2. Boşalma her iki kişide de süre bazından uzun olabiliyor zaten ben bile 2. Boşalmayı geç oluyorum 🌸

Bazen erkekler kafası rahatkende 1 sici uzun süre biliyor bunla aldatmanın ne anlamı var geçen biriside sprem mi koyu aldatıldım mj dedi bence bu kadar derine inmeyin 🥴

Hdhdhs yok ya ne alaka benim eşimde ilkte hemen boşalan biri ama bazen ilk te bile geç boşalıyor sorun etmeyin böyle şeyleri hemen aldatılmaya yormayın bence yaşadık yaşıyoruz böyle şeyler olabilir hep ilkte hemen boşalıyor bunda da boşalsın diye beklemeyin bence

babynative işte ondan canım aklıma takıldı hep erken boşaliyo eşim bu sefer bi yaptık baya sürdü bu sefer bi arkadaş ikinci uzun sürdüyse önceden boşalmıştır demişti

Hdhdhs bence öyle birşey yoktur canım kafanı böyle şeylerle yorma bak sende yazmızşın farklı pozisyonda yapmışsınız ve her pozisyon İnan süreyi değiştiriyor

Hdhdhs mastürbasyon yapmaya vakti olmayan adamın aldatmaya nasıl vakti olacak kız bundan anlaşılma kafanı bulandıırma

Hdhdhs Bununla aldatmanın alakasını çözemedim ben bir türlü. Pozisyonlar süreyi değiştirebilir.