indimdereye KirmiziOjeli Ya tamam da hani mesela ikisi aynı anda mı inliyor ne bilim yüz ifadeleri falan 😅
indimdereye Rouge iki kafalı ama tek cinsel organlı yapışık kardeşler var. Bunlardan birinin sevgilisi var. İlişkiye girerken diğer kardeşte hissediyor o anı yaşıyor
Rouge Ay gordum üzüldüm ya ne kadar zordur içim cız etti 🥲cinsel hayatları bende merak uyandırıcak son sey cünkü baktığımda sadece zorlukları düşünebiliyorum
indimdereye Rouge uzun süredir takip ettiğim için artık bunu da düşünmeye başladım. Çok üzücü tabiki ben iyi niyetimle normal insani duygularımls o kısmı merak ettim
birdemettiyatro indimdereye diğerinin hissettiğini daha doğrusu bunun yaşandığını nerden biliyorsunuz merak ettim ? Ve sanırım ben biraz kendi kafa yapımla düşündüm burada Türkiyede olsa öylece bekar yaşlanan iki kadın canlandı gözümün önünde. Ben kendimi kötü hisserdim heralde ya çok zor bir durum açıkcası
indimdereye birdemettiyatro Tabiki öyle. Bende bunu düşünce o kızın duygularını merak ediyorum. Ya da bir gün o kız da birini sevip sevgili olursa ne olur acaba diye düşünmeden edemedim
Rouge indimdereye yoo ben sana bisey demiyorum zaten anladım seni. ama cok üzücü bir durum allah yardımcıları olsun .ne yapsın garibanlar .senin sorunun cevabı belli ama düsünmek istemiyorum konusacagım son sey bu olur onlar hakkında yani. gerçekten ben cok etkileniyorum böyle seylerden. asırı üzüldüm öyle böyle değil. keske anlamasaydım😞
Bal_kizin_annesi indimdereye Bende baktım ama belden aşağısı tek insana ait bacak belden yukarı iki kişiler. Allah yardim etsin hayatları zor olsa gerek.
birdemettiyatro Bal_kizin_annesi evet banada öyle geldi yani sevgilisi olan kıza ait gibi duruyor kardeşi belinden yukarısında onunla birleşik gibi.
JartiyerliKedi Yaa bende baktım Allahım sen çok büyüksün 😢o adam kendini tanıtmak için beraber olmuyordur inşallah o kızla. Ya acaba hangisi isteyince yürüyorlae duruyorlar mesela biri yürümek istese biri durmak hangisi olur
Madampink JartiyerliKedi evet benim aklıma da o geldi yürümek te beyin komut veriyor öyle yürüyoruz biri bir tarafa gitmek istese diğeri başka taraftan nasıl oluyor