Kızlar ben flört çok seven bir kadınım.Bekarlığımdan kalan bir alışkanlık mıdır bilmem ama ergenler gibi hala gün içinde eşimle mesajlaşmayı-telefonda konuşmayı pek sevmem-çok severim ve beklerim.6 yıldır evliyim,eşimle milyon kez bu konuyu ama güzellikle ama triple konuşmama rağmen adam bir gün uyguluyorsa ertesi gün yine boşluyor.Kendisine kaç kez dedim,ben gün içinde mesajlaşmayı çok severim,beni aramak yerine muhakkak yaz,aramızda ne yaşanmış olursa olsun,yaz,beni böyle kendine daha çok bağlarsın dedim.Adamda tık yok.Geçen kavgalıydık yine hiç irtibat kurmadı benle,bugün aramız iyi ve hala aynı.Ne bir günaydın mesajı ne de güzel sözler.Ben eskiden sırf bu ilgisizlik yüzünden sevgilimden ayrılmış insanım.Eşim bunu da biliyor ve işi yoğun değil,boş vakti çok olmasına rağmen bana bunu yapmaya devam ediyor.Şimdi arayıp “benim evde olduğumu bilmenden dolayı mı bu rahatlık?”diyesim geliyor ama inanın bunu yapmaktan da bıktım.Sen yaz diyeceksiniz ama zaten onu da yapardım.Ben zaten ondan bekliyorum ama anlamıyor🤦🏻♀️İş hayatım varken de böyleydi yokken de.E ben şimdi ne yapayım chat mi yapayım madem sen yazmıyorsun diyesim var eşime valla ışığım söndü yeminle.