Kızlar ya reglim 3 gün gecikti çok korkuyorum prezervatif ile korunuyoduk. Kızım neredeyse 10 aylık olacak. 40ımdan sonra hemen regl oldum ve bu aya kadar gününü hiç şaşmadan oldu bu ay niye böyle oldu. 1 seneye kadar düzensizlik normal diyolar ama hep düzenliyken bu ay gecikmesi korkutuyor beni. İşteyim testte alamadm akşam alıcam test. Beni rahatlatın normal deyin nolur 😄 şuan hazır değilim çok erken olur
REGL GECİKME
TombulHatun Normal😂😂
TombulHatun oo çok normal 😂😂
Deleted11 ya gülme çok gerginim 😂
Sessizlik ben normal deyin dedim diye mi normal yoksa gerçekten mi normal 😂
TombulHatun ben öyleydim test yaptım çok şükür negatifti 😂 darısı başına inşallah 🙏🤭
Deleted11 ay inşallah spiral filan bakmaya başladm 😂😂😂
TombulHatun Aşı oldun mu? Aşı sonrası kadınların çoğunluğu gecikme yaşadığını söylüyor.
Marbled hayır yakın zamanda olmadm 2.yi temmuzda olmuştum o dönem hiç gecikme yaşamadm. Umarım stresten filandır
TombulHatun benim spiralimde var 😂
Deleted11 oooo biz nasıl korunucaz arkadaş ne olursa olsn bi gecikse diken üstündeyiz. Ben spiral taksam adam hayatta prezervatif takmaz. Bunu takıcaksak spirali niye taktın der off 😂
TombulHatun ikisiyle de korunuyoruz arada kaçamak oluyor ama valla ne yapalım buna rağmen oluyorsa helal olsun derim o bebeye 😂
TombulHatun nedense okuyunca hamileymişsiniz gibi hissettim. Rabbim sağlık versin evladınıza hakkınızda hayırlısı neyse o olsun 😇
Deleted11 tabi bu kadar tedbire rağmen gelecekse başımızın üstüne napalm. 😂 Bak şimdi dedim spiral taktırıcam diye diyoki o kadar prezervatif aldık yazık onlsr bitsin öyle taktır 🤦♀️
Menekseyapragi amin amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Olursa da artık baş üstüne napalm 🥺
TombulHatun öyle valla bende doğum yapalı düzensiz oluyorum 1 seneye kadar normal diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yine de korkuyo insan gecikince, geçen gün eşim test aldı negatif akşamına regl oldum 😁
TombulHatun beraber kullanırız riske atamayız de 😂
Menekseyapragi ayy inşallah bende öyle olur. Kızım daha küçük zor bi bebek üstüne çalışıyorum 2. Olursa muhtemelen işten çıkmak durumunda kalıcam zor olacak Allah hakkımda hayırlısını versin öyle stresliyim ki
Deleted11 bana ben kendimden eminim değilsindir stres yaptğn için olmuyosn diyo sabah çıktı test al dedim almadan geldi gıcık 😂😂
TombulHatun ay benim kızımda çok zor bi bebek o yüzden gözüm korkyo ikinciye nasıl bakarım diye, inşallah hakkınızda hayırlısı olsun test yaparsanız haber edin merak ettim 😇