TombulHatun test yaptınız mı
REGL GECİKME
Seraymesut35 hayır yapmadım işteyim çıkamadm dışarıya akşam alacağım
Menekseyapragi ederim ederim 😂
TombulHatun akşam olmuş zaten 😳😂 çalışırken saaten haberim yok
TombulHatun test yaparsanız haber verin lütfen nedense çok merak ediyorum 🤭 Allah kalbinize göre versin
TombulHatun havalar falan çok büyük etken. Aklıma kötü bi anım geldi bekarken yanıma erkek sinek bile yaklaşamadığı zamanlarda 4 ay reglim gecikti. Oturup ağlıyordum neden diye 😂😂 kendimden eminim ama mide bulantısı aşerme falan yaşıyordum yani o psikolojiyle. Ondan önce şehir dışına çıkmıştım, yediğim içtiğim havası suyu herşey etkilemiş. Kendi düzenime kavuştum ama yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor 😂
TombulHatun benimki de öyle yaptı ya zorla aldırdım 😂
Akrep beni de inşallah yoğun çalışmak etkilemiştir. İlkinde de bulantı vs yaşamadğm için anlamamıştm 🤦♀️😂
TombulHatun Bende gribim diye gittiğim doktoruma hamilesin haberini alarak döndüm 😂 bekarken gebe olma ihtimalimi göz önünde bulundurup evliyken bulundurmayan tek canlı bendim 🥲😂merak etme bişey etkilemiştir içini ferah tut 🥰
Deleted11 ya ben şuan negatif çıkayım da. Onu ikna ederim iki ağlarım kıyamaz 😂
Akrep bende öyleydim bende 😂 ah canım inşallah 😘
TombulHatun benimki negatif ama ben inanmıyorum kan testi olmadan 😂 keşke yakın olsak fazladan test aldırmıştım yapardın be 😂 acaba getir, banabi test getirmiyor mu 😂😂
Deleted11 yaa çok mantıklı getirsenkeşke müşterim getrin avukatlığını yapıyo söylşyim ona 😂😂😂
TombulHatun naptınız
TombulHatun olur öyle arada canım benim geçen 8 gün gecikti normaldir yani 😊
Seraymesut35 çıkamadm hala işten ya nöbetçi aricaz gece heralde
Nazen inşallah 😂
TombulHatun yapınca haber verin
TombulHatun Sor kız getirsinler 😂😂
TombulHatun aa hayırlı olsun formun küçük bebişi 🤭