Deleted11 Seraymesut35 canım İnan hiç anlamıyorum doktor kötü bir şey demediyse inşallah kötü bir şey yoktur, Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla al kucağına inşallah 🙏
Seraymesut35 Deleted11 iğne verdi[upl-image-preview url=//i.imgur.com/Vo6YVvd.jpeg] Bundan pazartesi günü cuma vur dedi işe yarar dimi
Deleted11 JartiyerliKedi evet tabikii sereriz 😂 Ebubekir sıddık bebeğin, hoş geldin partisi gibi parti yaparız 😂😂
Deleted11 Seraymesut35 evet tabiki yarar. Bende hamileyken kanamam olmuştu bunun tabletini vermişti doktor. Bir daha olmadı kanama falan ☺️
TombulHatun JartiyerliKedi erkek korunma yöntemi dedim geri çekilme prezervatif bşde bu çıktı adama dedim yaptıralım sana kimseye elletmem diyo 😂😂😂
Yorumcuanneniz Seraymesut35 Bu kanamaları Momda yaşayan bir çok anne vardı zamanla kayboluyor gerekli bilgiyi doktor verecektir Ama sen kötü düşünme kötüyü çekme güzel düşün güzel olsun ⚘
Yorumcuanneniz Seraymesut35 bu eziyeti kendine yapma hamileliğinin tadını çıkar 😍 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin