Merhaba arkadaşlar , ben hem happy mom hemde happykids uygulamalarını kullanıyorum orda tanındığım ve akrabalarım da olduğu için bu uygulamada farkli bi isimle yazmak istedim artık şiştim anlatmasam patlicam. konuya gelim
Dayım geçenlerde benim evime kalmaya geldi kendisi ilçede oturuyo ben şehir merkezinde neyse işte bi işi için geldi ve iki gece kaldı, bizdeyden elinde sürekli telefon sürekli bi mesaj trafiği ara ara gelen aramalar kuytu köşelerde konusmaya çalışmalar benden saklamaya çalışıyo ama evli olduğu halde kendisi sürekli bu hatayı yapmış birileriyle konuşmuş bi insan ve sanırım yine biri var hayatında . Çok üzgünüm kendi gözüml3 de gördüm telefonuna bi kızdan bildirim mesaji geldi kalpler bilmem neler görmemiş gibi yaptım dayım hemen telefonunu aldı eline çaktırmıyorum ama gördüm masada oturup yemek yiyoruz bebegimle ilgileniyorum hem çaktırmadan bakmak istiyorum telefon elindeyken acaba doğru mu gördüm bi yandan da görmek istemedim bakmamak için kendimi çok zor tuttum aka huyunu da bildiğim için yine yengemi aldattığını çok belli edicek hareketler yaptı bu eşimin de gözüne baya battı konuştuk onunla olabilir mi acaba diye eşim olabilir dedi ki gizlemiyo sürekli erkek ortamlarinda birbirlerinin sevgililerinden bahsediyolar falanca kişilerle diye. Bu arada küçük bi yerde yaşıyoruz herkes birbirini az çok tanır ve genel olarak erkekleri namusunalardır istisnalar da çok ama burda da maalesef bu tarz insan çok. Dediğim gibi daha öncede bilirdik dayımın böyle şeylerini ama kimse ciddi ciddi konusmaz yapma etme diye bu arada eşi kendinisini cok seviyo ve sonsuz güveniyo dayıma 🥺 ev üstü oturuyo neneme dedeme hizmet ediyo dayım da sürekli onda kusur bulup gidip dışarda gönül eğlendiriyo yengem hiç yakalamadi dayımın bi olayını ama kadın hisseder derler hiç mi hissetmiyo ya çok seviyo dayımı. Annemler diğer teyzelerim ne kadar bu duruma karşı olsa da dayimla yapma etme eşine yazık günah deil mi desede dayim hep kusuru yengemde buluyo annemler dayımın haksiz olduğunu söylesede gerçekten ciddi bi tepku koyan yok dayımda boyna devam ediyo bu haline ve ben çok üzülüyorum yengem onun için ailesini karşısına aldi ayni şekilde dayimda yok evlendirmezseniz kaçarız filan iki ailede istemese bile bu evlilik oldu ama dayım daha ilk yıldan başladı aldatmaya bide ben bunun sadece mesajla sınırlı olduğunu düşünürken daha ilerisi de varmış anlatmak istedigim çok şey var da baya uzun olur sıkmak istemiyorum kimseyi ben napicagimi bilmiyorum bende susup 3 maymunu mu oynim yoksa yengemle konuşsam mı bilmiyorum yuva dagilicak konuşursam yengem mahvolucak ortalik darma duman olucak dayımla arkadaş gibiyiz benim evliliğimde çok yardimci oldu aslında onunla da konuşmak isterdim ama konuşamadım aynı zamanda bi arkadasi da bizde kaldı bi türlü o imkan olmadı ama konuşsamda fayda etmez hani tehdit etsem bak yengeme söylerim desem bunu daha önce bi teyzem de yaptı giderse gitsin sevmiyorum onu demişti o da işe yaramaz ama şöyle de bi hayati var eve geliyo tamam çok canım cicimli deil ama yengemle konuşur güler normal davranır bisey yokmuş gibi ama.teyzemlere filan da onu sevmiyorum der teyzelerimde o zaman kızla ne diye evlendin kızın hayatini mahvedemezsin sevmesej de bunlari yapamazsin der hepsi yengemin arkasinda olduklarını söylerler ama işte sadece söylerler kimse cesaret edip de olaya adam akıllı müdahele etmiyo ya da edemiyo bilmiyorum ben bu durumu artık kaldıramıyorum çok üzülüyorum rüyalarıma giriyo artık bi kadın olarak bu durumu asla yaşamak istemem napcagimi hiç bilmiyorum muallakta kalmış öylece düşünüyorum sizler neler yapardınız bu durumda ?