Haticebayar o duramaz orda bulur bir kadın . Yasamissiniz çünkü herseyi adam alistigini işter. Orda istedigiylr yapar buda daha çok keyif verir gizli oldugu için hep devamı gelir
Sözlüm askerde cinsel ihtiyaçları hakkında acil bilgiiii
haysev hayır birbirimizi çok seviyoruz emin olun kaale almamazlık söz konusu değil ben ayrıyız diye fazla o muhbbetler girmek istemiyorum ama bir yandan da girsem mi diye düşünüyorum asla zorlamıyor istemdiğimi anladığında konu değişiyor farklı bişe düşünür mü korkusu var bende birde
Hdgvbh ciddimisinizzzz yaaa
Haticebayar canım askerlik kolay deyil onların bakış açısına göre orda rahat değiller orda her şeyin bı sınırı var ve bu da onları çok gergin yapıyor anlayış göster üstüne fazla gitme neyi nasıl istiyorsa öyle yap gönlü hep hoş olsun gün içinde güzel güzel mesajlar yaz cinsel hakkında vs çok özledim sonra geçecek diyerek onu sakinlestir ona sabr etmesini söyle bı nevi destek.ol onu çok sevdiğini söyleyen mesajlar at ♥️
Hdgvbh nasıl bı konuşmadır bu hiçte öyle bişi olmaz kızın içine lütfen kurt düşürmeyin boşuna kendini kötü hissetmesin seven insan öyle şeyler yapmaz
Ruzgarinannesi evet teşekkürler gerçekten biz herşeyi yaşadık evet güvenmesem zaten olmazdı kendisyle çok seviyoruz birbirimizi en uzun ayrılığımız 3 yıldır birlikteyiz ya bana daha çok bağlanacak yada tamamen ayrılacağız korkmuyor değilim
Haticebayar asla ayrılmicaksin o düşünceden çık birbirini seven insanlar neden ayrılsın ki aranıza soğuk girmesine asla izin verme bir ilişkide en önemlisi saygıdır ona saygı duy onun da sana saygı duyması gerektiğini öğret bir ilişkide saygı biterse emin ol iki tarafta artık bıkıyor bunun olmasına izin verme guvenmesen ilişki olmazdı çok güveniyorsun belli birbirinizi çok ta seviyorsunuz askerlik bu zor bı dönem onun için senin yapman gereken şu asla araya soğuk koyma anlayış göster sabırlı ol de geçecek seni seviyorum de geldiği zaman şunu yapcaz bunu yapcaz sana sarılıcam kokunu içime çekicem o kadar özledim de çok hoş kelimeler söyle kiii gönlü hoş olsun onun için zaman çabuk geçsin ♥️♥️♥️♥️
Haticebayar baska bsye yonelecek an zaten her turlu yonelir. Bnm esim gitti 6 ay yapti geldi. Tabiki arada konu cinsellige gidiyor konusuyirduk surekli surei dgl ama hersey dozunda olmali. Birbirinizi seviyirsaniz araya sogukluk girmez.
Haticebayar isteksiz diyerek seni gaza getirmeye çalışıyor sekılde görüldüğü gibi
Hdgvbh böyle bir yorum ? Neye dayanarak böyle konuştun ? Kızın sözlüsünü tanıyor musun ?? Yada bütün erkeklerimi tanıyorsun da böyle konuşuyorsun
Haticebayar Canım hiç korkma üzülme venim eşimde biz sevgiliyken gitti askere biz öyle her şeyi yaşamamıştık ama ufak ufak şeylerimiz olurdu askere gitti geldi bir şey olmadı ama bazen bir şeyler yaptık tabi burda ne kadar anlatılır bilmiyorum ama mesajlarda cinsel içerikli tatlı konuşmalar yapabilirsiniz yada o tuvalete gidince görüntülü konuşma gibi tatmin edici şeyler 🥰 6ay nedir ki şu gibi akıp gidiyor
Haticebayar karakteri sağlamsa korkma derim .askerde sonuçta cinselliği düşünmeye vakti olmaz diye düşünüyorum
Hdgvbh senin düşüncenle evli insanlar da öyle o zaman .senin eşin varsa alısmıs ya o da yapmaz mı ?sen öyle diyosun ya !ne mana allahım yarabbim 🤦🏻♀️evliler de ne bilim kadın gider annesine adam çalışır fln ayrı olurlar o zaman hic birlikte olup yaşamasınlar ki baskasına gitmesin. tövbe yarabbi 🤦🏻♀️nerden aklınıza geliyor nasıl bir düşünce yapısı !cinsellikten ibaret misiniz siz bisey oldugunda baskasına gitsin hep yapısık kalın kocanıza 🤦🏻♀️
Haticebayar saçma sağan yprum yapanlara takılma karakter meselesi aklıma öyle şeyler getirme derim ben
Haticebayar android telefonla gorusebiliylmusunuz
minionss ahkam kesmek yok. Hasret kalmamış bazı şeylere bazı şeyler özlem ister merak ister zorluk ister o kalmamış onu diyorum. O zaman gerdek gecesi niye var kalksın demi sizin tabirinizle ne gerek var ki değil mi… Erkekler için cabuk elde edilen cabuk unutulur cabuk kaydedilmeye mahkumdur bunu bilmeyen de ne bilim…
haysev çabuk elde edilme söz konusu değil 2 sene peşimde koştu istemedim ama son 3. Senede bişeyler yaşadık yaşayınca ailesini getirip söz kesildi nşan tarihimiz belli oldu ama amcası vefat etti o süre zarfında askerlik oldu askere gitti şuan işte hemen 1 . 2. Ay bişeyler yaşamadık baya süründü
Meleklerinruyasi hayır tuşlu maalesefki
Hoyrat sağlam namusuna düşkün hatta espri yapsam dahi deliriyor bu konularda ve ne olursa olsun ben 10 kere ayrıldım ama beni kendisi bırakmadı namusu karısı olarak görüyor beni