Sadee_kuftee yanlış düşünüyorsunuz yaşadık evet ama karşılığında bırakıp gitmedi arkasında durdu bu bile bunu anlatıyor zaten tabiki sizin düşünceniz farklı olablir
Sözlüm askerde cinsel ihtiyaçları hakkında acil bilgiiii
Sadee_kuftee ne alaka ya şu cinselliği tabulaştırmayın, kalıplara koymayın, sonra evleniyorsunuz aylarca ilişkiye giremiyorsunuz vajinusmustan. İlişkiye giren erkek veya kadın namussuz mu oluyor ben anlamadım mantığınızı.
Haticebayar bırakıp gitmemesi namuslu olduğu anlamına mı geliyor. Gerçekten adam gibi adam olan insan der ki sen benim namusumsun. Nikah kıymadan sana dokunamam. Haksız mıyım?
Manuka10en vajinusmus ne alaka ya😄 allaha şükür öyle bir derdim yok. Ayrıca siz muhattabım değilsiniz.
Sadee_kuftee biz böyle tercih ettik
Haticebayar bırak canım ya kibar kibar cevap verme şuna, kendini haklı sanıyor milletin ilişkisine burnunu sokup üste çıkıyor bide. Salla gitsin
Haticebayar tercih sizin
Manuka10en pardon neden kibar cevap vermiycekmiş. Sen onun avukatı mısın?
ZATONYA Haklısınız valla önceden zordu simdi kolay 😄
haysev 😂😂😂😂dedi dün erkegin her istedigini yapmayın diyip ayrı eve cıkamayan eşinin isteğini yapıp kendini ezdiren kadın ..yorumlarda eşim ve kardesleri karılarına es degil annelerine daha cok eşler demiştin daha cirkin bir tabirle şimdide gelip burda insalara evlilik mi öğretiyosun ?sen git eşine ve kendine once ne yapıp ne yapılmicagını söyle .sen evlenmişsin de heyecanınız kacmamıs sanki. senin dedigin gibi olsa sen şimdi mutluydun .heyecanı gec evlilik kavramınız bile yok .aklın sıra gelmiş biseyi aklında tutmus burda ordan vurucagını sanıyor. hele ki bunu hicbiseyi oturmamıs biri yapınca asırı komik oluyor
- Düzenlendi
haysev nası bi seviyesizlik beddualarından belli. hiç tanımadığın birine bu denli beddua edicek kadar acizsinde döner dolaşır seni bulur dikkat et. Beddualarının sana birgün geri dönmesi dileğiyle kimsenin ahı kimsede kalmaz. Şu kadar zamandır forumdayım daha kimseyle bu denli tartışmadım umarım bedduaların senden çıkar yazık sana
delibirii kusura bakmayın ben sadece bana yardımcı olurksr beni anlarlar dedim ama daha çok yargı topladım bu denli ileri gidilebileceği aklımın ucuna gelmedi