kucukanne35 he kiz benim peder 3 yil askerlik yapmış simdikilere 6 ay zor geliyor eşimde 1 bucuk yil askerlik yapti hiç zorluk gormedim su gibi gelip gecti 19 ay cık
Sözlüm askerde cinsel ihtiyaçları hakkında acil bilgiiii
Haticebayar Yanlış bilmiyorsam eşim bana şey demişti askerde 2-3 tane iğne vuruyorlar farklı farklı birisi açık konuşmak gerekirse kalkmasın diye demişti. O yüzden çok fazla düşünüp yıpratmayın kendinizi içinde yoksa zaten yapmaz he olurda yaparsa kendi karaktersizliği olur. Kötü düşünmeyin ki kötü olmasın😇
Haticebayar rica ederim 🦋🌸
delibirii Bence siz benim ne anlatmak istediğimi gayet iyi anladiniz ama olayı çarpıttırıyorsunuz kesinlikle sizde evlilik öncesi ilişkiye girdiniz ve hazmedemiyorsunuz ki görüşüme karşı çıkma çabasındasınız.. senin eşin iyi çıktı diye Bu kadının da iyi çıkacak diye birşey yok ko zaten şimdiden belli olmuyor mu korkularından kadının..
Haticebayar namusuna düşkün mü? Namusuna düşkün olsaydı evlilikten önce birşeyler yaşamazdı bence. Demek ki çokta namuslu değilmiş
haysev niye hazmedemiyim ablacım😂 insanların laflarına göre hayatımı yaşamam ben. Bi senin lafınlada hazımsızlık yaşamam merak etme😂 burası sosyal bi platform sende bu kadar ciddiye almasan iyi edersin. Onun bunun lafına göre hayatımı yaşamam ben. Diğer konuya gelicek olursakta demekki neymiş kadının evli bekar olmasıyla alakası yokmuş karşısındakinin karakterine bağlıymış
Sadee_kuftee yanlış düşünüyorsunuz yaşadık evet ama karşılığında bırakıp gitmedi arkasında durdu bu bile bunu anlatıyor zaten tabiki sizin düşünceniz farklı olablir
Sadee_kuftee ne alaka ya şu cinselliği tabulaştırmayın, kalıplara koymayın, sonra evleniyorsunuz aylarca ilişkiye giremiyorsunuz vajinusmustan. İlişkiye giren erkek veya kadın namussuz mu oluyor ben anlamadım mantığınızı.
Haticebayar bırakıp gitmemesi namuslu olduğu anlamına mı geliyor. Gerçekten adam gibi adam olan insan der ki sen benim namusumsun. Nikah kıymadan sana dokunamam. Haksız mıyım?
Manuka10en vajinusmus ne alaka ya😄 allaha şükür öyle bir derdim yok. Ayrıca siz muhattabım değilsiniz.
Sadee_kuftee biz böyle tercih ettik
Haticebayar bırak canım ya kibar kibar cevap verme şuna, kendini haklı sanıyor milletin ilişkisine burnunu sokup üste çıkıyor bide. Salla gitsin
Haticebayar tercih sizin
Manuka10en pardon neden kibar cevap vermiycekmiş. Sen onun avukatı mısın?
ZATONYA Haklısınız valla önceden zordu simdi kolay 😄