• Cinsellik
  • Sözlüm askerde cinsel ihtiyaçları hakkında acil bilgiiii

haysev 😂😂😂😂dedi dün erkegin her istedigini yapmayın diyip ayrı eve cıkamayan eşinin isteğini yapıp kendini ezdiren kadın ..yorumlarda eşim ve kardesleri karılarına es degil annelerine daha cok eşler demiştin daha cirkin bir tabirle şimdide gelip burda insalara evlilik mi öğretiyosun ?sen git eşine ve kendine once ne yapıp ne yapılmicagını söyle .sen evlenmişsin de heyecanınız kacmamıs sanki. senin dedigin gibi olsa sen şimdi mutluydun .heyecanı gec evlilik kavramınız bile yok .aklın sıra gelmiş biseyi aklında tutmus burda ordan vurucagını sanıyor. hele ki bunu hicbiseyi oturmamıs biri yapınca asırı komik oluyor

haysev demi demi hayal gücün cok kuvvetli sen once kendi evliligine bir yön ver de sonra gel ilerde yasanacaklara yorum yap kendince madem bu kadar gelecegi uydurabiliyosun ne diye evlendin ezilicegini kocanjn seni asla dinlemicegini kayınvalidenin emri altında yasıcagını onceden gormedin

haysev nası bi seviyesizlik beddualarından belli. hiç tanımadığın birine bu denli beddua edicek kadar acizsinde döner dolaşır seni bulur dikkat et. Beddualarının sana birgün geri dönmesi dileğiyle kimsenin ahı kimsede kalmaz. Şu kadar zamandır forumdayım daha kimseyle bu denli tartışmadım umarım bedduaların senden çıkar yazık sana

haysev popo ne alaka ya 😂😂😂 nerden vurucağını şaşırmışsın o ne alaka

haysev şeref ve övgü konusuna bak yazık cidden acıyorum sana. Bunlarla övünüceğinemmutlu evliliğinle övünsen keşke aciz seni

@Lavinia_
      @Akrep posta müdahale eder misiniz tartışmanın uzamasını istemiyoruz diğer önceki yazdığı şeyler silindi hala aynı şeyleri yazmaya devam ediyor

Rouge neyse uzatmayalım kuzum tek duam o bedduaları çoluğundan çocuğundan çıkmasında kendisinden çıksın.

delibirii kusura bakmayın ben sadece bana yardımcı olurksr beni anlarlar dedim ama daha çok yargı topladım bu denli ileri gidilebileceği aklımın ucuna gelmedi

Haticebayar boşver kuzum ya sen bu postu açmasan başka postta böyle ahkam kesmeye çalışıcaktı. Onun bedduaları bana sökmez gitsin kaynıyla kayınvalidesiyle tartışsın. Herkesin kendi hayatı kime ne senşn evlilik öncesi ilişki yaşamandan. Fikrini düzgünce belirtse neyse ahkam keser gibi kimse kimseye bişey söyleyemez. Kendisi hazmedemedi biz burda arkadaşımla iki laf söyleyince ordan burdan saldırmaya çalıştı işte. Popomu yıkamıyomuşum bizim tuvalete kamera koydu heralde popomla bu münasebeti niyeyse😂😂

minionss ah kuzum arkadaşa sorgulayamazsın demişsin bide tesettürlüsün beni de yanlış anlama keşke kendini eşin olacak kişiyi helal olduktan sonra salsaydın

Ya siz gerçekten ne saçmalamıyorsunuz sorduğum soruda size ben evlenmeden ilişki yaşadım hata mı doğrumu diye sormadım bunu tartışında demedim hayat benim bana doğru gelmiş yapmışım soru bu değil gerçekten yaşayan asker yolu bekleyen insanlar yazabilir mi lütfen

Anna_karenina1 ben bu şekilde mutluyum yanlış olduğunu düşünemiyorum maalesef en azından değişmediğini nasıl birisi olduğunu gördüm elde etmiş olsa bile bırakmadığını daha çok evlenmek istediğini görmüş oldum ama konu bu değil 🙏

Haticebayar tatlım sexting ile. Instagram’dan psk.ebrukaya bu psikolog çok güzel anlatıyor. Eminim kafandaki bircok sorudan kurtulacaksın 😊

Haticebayar ben aylardır yapmak istedim kimse geri donus yapmıyor ama genelde herkes istediğinde siliniyor seninkinide silerler