Redrouge dolapfaresi ilaçlara alışman 1-2 ayını alır . Ama eczane teknikerliği de okumana gerek yok ona da giren giriyor . Tanıdigim haşır neşir oldugum çok fazla eczane var ve çalışanlar hiç biri bölüm mezunu değil
dolapfaresi Redrouge peki bilgin varsa bişey sorabilirmiyim ben liseden 2014 de mezun oldum şuan açıktan değilde normal üniversitede okuya bilirmiyiz sınava girip
Deleted19 dolapfaresi ileriye dönük bi meslek seçmelisin bence teknoloji üzerine çağımız teknoloji devri
Deleted19 dolapfaresi ve sertifikası alınan meslekleri hiç okuma bence direk sertifikası al o kadar cok görüyorum ki okula gitmeyip sertifika alıp çalışanları bu sınava girip okuyanlar boşa mı yıllarını veriyor
elmakabugu dolapfaresi bosuna okulla ugrasma canim belediye, adliye, karakol, hastane, okul vs gibi yerlerde dayin varsa her turlu işe girersin 😌
elmakabugu dolapfaresi hak hukuk kalmamis ki artik herkes ekmeginin derdinde mezun olanlar istemedikleri işlerde mezun olmayan adini sanini bilmedigi yuksek mevkilerde 🙁
Sedaa dolapfaresi ben üniversite mezunuyum ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle sağlık bölümü mezunu olmak isterdim. İş olanağı en yüksek bölüm bence sağlık.
dolapfaresi Sedaa annem hep hemşire olmami isterdi ama ben iğne görmeye bile dayanamazdım oyuzden hiç istemedim iki tane doğum yapınca iğne korkusu falan hak getire artık bende düşünmüyor değilim ama ben mezun olana kadar 30 olcam işe girebilirmiyim ki sonra