Lagerthaaa al al valla bende istek hep var benimki hep der azgın karı gibi dolanıyon etrafımda diye Allahtan oda istekli 😂

Twogirlmom maşallah sana nerden geliyo bu istek ne yapmalıyım öyle olmak için akıl ver bacım 😂

Twogirlmom her ilişki sonrası duşa girmeye de mi usenmiyosun beni en çok zorlayan o 😂 ki eşim heyecan sever olur olmadık yerlerde ister deli oluyorum ya 😂

elmakabugu doğru tespit bebek emzirmesem yine sıkıntı değil ama aman ağlayacak emmek isteyecek diye koştur koştur banyoya gidiyorm😂 fazla kasıyorum heralde kendimi ama çeki düzen vermek şart eşim tepki gösteriyor babanne diyip duruyor sinirlerim bozuldu ya

Lagerthaaa bende ayniyim cok sukur abdestsiz hic emzirmedim emzirmekte istemiyorum 🙈anliyorum seni valla zor oluyor ama iste eşimiz icin katlancaz napalimm 🙈

Lagerthaaa hakli bence esiniz erkekler eslerini evde bakımlı ve cekici görmek ister yani çoğu cocuk gibilerdir cidden bence erkekleri dize getirmek cok basit kolay 2 cilveye bakiyor usenme bence dunyada o kadar kadin varki istekli olupda esi isteksiz olan ve erkekler malesef kadinlar gibi degil bir kadin esi 1 sene iliskiye girmesede durabiliyor aldatmiyor vs ama erkeklerde bu cok nadir zamanla gozu disari kayar mi kayar tabiki yanlis birsey olmamasi lazim ama iste tabiatlari bu sekilde

Lagerthaaa bende öyleyim icim gecmis resmen o kadar paspal giyiniyorum ki anlatamam ay sevmşyorum süsü püsü cinsel iliskiyide sevmiyorum benşm kafam böyle rahat cekiyorum pacalı donumu dötümü dönüp uyuyorum ıgrasamam onu tatmin etmekle😅

Lagerthaaa ay iyi sabrediyo valla ben yok diyince tamam diyene kadar ömrümü yiyo. Yapmadığı şebeklik kalmıyo bide kahve getirir çikolata getirir, tamam diyene kadar bırakmaz yakamı 😂

Hayat_ o kadar haklisin ki 👌🏻 tam ustune basmissin yuvayi disi kus yapar diye bosuna denmiyor

elmakabugu aynen oyle cidden erkekleri dize getirmek bence cok kolay isveli cilveli ol iki suslen yanina git tamam bence hayir dedigini bile onay alir %80 i. Cogu sey kadinin elinde ya erkekler biraz daha bekleyen taraf oluyor

Hayat_ emek vermeden olmuyor malesef ki.. mesela herseyi kadin mi yapicak diyoruz ama aslinda mantikli dusununce kendimize yatirim her yaptigimiz

Hayat_ doğru diyosunuz çok şükür eşim lafımdan sözümden çıkmaz hiç ama son 1 aydır çok ters davranıyordu bu konu hakkında bende hak veriyodum dün gece güzel bı başlangıç yaptık bakalım bundan sonra dikkat edicem bende ama içimde istek yok gerçekten zorla oluyo bilmiyorum belki doktorluk biseydir anlamadim

Kirmizisaclikiz yüzünü asiyo gidiyo yok diyince 😔 hep ben geliyorum bı kere de ilk adımı sen at diyo valla haklı da çeki düzen vermem lazım

Lagerthaaa enerjimizi yuksek tutacak seyler yiyin mesela bana kuru kayisi turuncu olanlar asiri enerji veriyor cikolatada kuruyemiste bile o kadar enerji alamiyorum macunlar var senin enerjini yuksek tutan yiyecegi bul ve aliskanlik da olabilir tembellige alismis olabilirsin dus almak vs zor geliyordur ve bebegin varmis cocuk insani cidden cok yoruyor aksamlari gozum kendiliginden yakardi benim kizim kucukken ama soyle dusun esinde calisiyor oda yoruluyordur birbirinizin gonlunu hoş edin bence canim 🥰