Lagerthaaa Hayır kuzum üzülmen için değil biraz daha kendimize dikkat edelim diye yaptım bu yorumu çünkü eşinin sana bi hemcinsime babannem gibisin şöylesin böylesin demesi beni çok üzdü ve rahatsız etti son derece.Neden ağzına öyle laf veriyorsun onun özgüvenli ol diye dedim bunları ezdirme grununu incittirme diye dedim yanlıs anlaşılmak istemem

yinehamile35 linççilerde hemen üşüşmüşler maşallah anlamdan dinlemeden mikser gibi ortalığı karıştırmaya pekbi meraklısınız.Çok gülüyorum sizin gibilere ya😂😂😂

Asiesmerim İlgi demişsiniz.Evet ilgi tek taraflı bişey deği.Kadının kocası ilgilendiği için istemiş süslenmesini.Ilgisiz bir insan birliktelik bile istemez karşısındakinden.Adam istiyormuşki demekki gayette ilgili

Yasak_elma o kelimeyi de ilk defa dedi gülerek ama bende bozuldum çok oda farketti zaten :( oğlum çok küçük çok yoruluyorum evet bu bahane değil ama ben çocuktan önce çok çok rahat biriydim kafama göre uyur yer içer bazen akşama kadar uyurdum o derece şimdi çok zor geliyo 😅 geçen gece söz verdirtti benden sogumadiysan 3 günü geçmicek diye bende söz tamam dedim 😂 eşimi de çok seviyorum ilişkimizde güzel oluyor hani kısa filanda surmuyo hiç ama benim kesin bi doktora gitmem gerekiyo galiba skinti Var

Yasak_elma istiyorsa kadının yükünü alacak biraz üstünden hem evle ilgilen hem çocukla ilgilen hem süslen kocayı memnun et yok yaa ilişki tek tarafın istemesiyle olmaz kadının canı istemiyorsa olmıcak ve o erkek de sırf olmadı diye dışarı gidiyorsa defolsun gitsin zaten karaktersiz! Kendinize kıymet verin biraz

Eddyy bu erkekler düz beyinliler herşeyi kadınlardan beklerler seviyorsan birlikte bişeyler yapmaya çalışın. Yanaş ben yapamıyorum uğraşıyorum olmuyo ama sen yaparsın iki cilveyi dene 🤣

Yasak_elma yorumlarının hepsini okudum bence gayet açıklayıcı ve doğru şeyler söylemişsin aynen katılıyorum söylediklerine bi akrabamız soyun soyun gir koynuna sen ondan sıkılacağına o senden sıkılsın üstümden inmiyor diye ki erkekler sıkılmaz derdi aynen öyle. @Lagerthaaa eşin ne güzel istekli bence bu fırsatı kaçırma çünkü eşi isteksiz olan birsürü kadın var size de hak veriyorum canavar gibi 5 yaşında bir kız da bende var yemin ederim oğlan çocuğundan farksız 1 saniye yerinde durmuyor akşama kadar arkasında koşturmaktan helak oluyorum 9 aylık hamileyim birde eşim de farkında çok yorulduğumun bu yüzden benim eşim çok isteksiz davranıyor ama ben sürekli her fırsatta yanaşıyorum benim hem ruhumu dinlendiriyor hem bendenimi bence üşenmeyinn silkelenin ve kendinize gelin aslında hiç de macuna doktora ihtiyacınız yok birazcık enerjiye ihtiyacınız var onu da kendiniz kendinize verebilirsiniz.

Peridemomm Beni anlayan birini gormek sevindirdi beni🤗Benimde var iki tane evladım biri 4,5 yaşında biri daha 5 aylık.Bende isteksizim ama eşime isteksiz olduğumu belli etmiyorum giyin süslen hazırlan demesine bile gerek kalmadan kendim giyinirim vs.Sadece bebegim doğduğunden beri pek fantazi kiyafet vs yapamıyoruz ama eşim nezaman istese yaparız seksimizi.Geri cevirmem eşimi asla.Eşimde aynı şekilde sağolsun.Ben asla tek taraflı konuşmuyorum.Şuan burda erkek yok kadınlar olduğu için yorumumu kadınlara göre yapmıştım adım erkek yüceltene çıktı.Aldatılıncada ağlıycak omuz arıyorlar.Ama bu böyle yapacak bişey yok.He bakımlı süslü cilveli seksi olursun isteğin yüksek olur gene aldatırsa adam işte ozaman adama suç bul haklı olursun tabiki.

Peridemomm şimdiye kadar iyi sabretti eşim zaten ben ona hak veriyorum bundan sonra belki etmicem ona sürekli soğudun sen benden diyip duruyo çok etkiliyo herşeyi bı süre kendimi zorlicam baktım olmuyo son çare doktor olacak heralde :( eşimle aram bozulsun istemiyorum 😔

Peridemomm doğumdan sonra çok kilo aldım şuan 81 kiloyum buda etkiliyo galiba o sorun yapmiyo ama ben alışık değilim yanında üstünü bile degsitiresim yok o derece :( eşimde geçen gece fantezi geceliklerine bakmış büyük beden diye aratmis bana attı bunu alalım yakışır diye o aslında dikkat bile etmemiştir ilişkimiz renklensin diye uğraşiyo ama o büyük beden yazısı bile moralimi düşürdü istemedim

Lagerthaaa kesinlikle kimse istemez eşiyle arası bozulsun umarım size yardımcı olabilmiştir bu post

Lagerthaaa ay ne güzel eşiniz ince düşünüyo böyle ufak detaylara takılmayın benim eşim de asla ne bakar ne alır ne aldığıma yorum yapar kaç sefer söyledim herkes karısına alıyor sen almıyorsun diye ne gerek var diyor bence eşinizin kıymetini bilin belki adam balık etli seviyor sizi olduğunuz gibi kabul ediyor ne güzel size yakın bi tanıdığımı anlatıyım kadın çok kilolu 100 küsür kilo eşi de kardeşim olsun dalyan gibi adam karısı zayıflasın diye yapmadığı kalmadı ciddi anlamda söylüyorum yapmadığı kalmadı belki aklı başına gelir diye başına kaktı yine anlamadı kadın boşvermişlik yaptı nolursa olsun dedi hatta belki inanmıcaksınız aldatsın napıyım bile dedi en sonunda dediği oldu adam zayıflamasını istiyor oda aksine ben böyle mutluyum deyip sadece kendini düşünüyor en sonunda aldatıldı bu sefer de dünyayı başına geçirdi aldattı diye ama suç malesef kadında anlatmaya kalksan bu daha uzaaaaaaar gider ama bence eşinizin kıymetini çok iyi bilin sizi olduğunuz gibi kabul etmese kilolusunuz diye hor görse daha mı iyi tabiki değil onun için böyle ufak detayları bi kenara bırakıp mutlu olmaya bakın

Yasak_elma ben şahsen bu dediklerine katılıyorum ve eşim için süslenmek püslenmek seksi giyinmek bu platformdaki kadınların yazdıklarını ve tavsiyelerini görünce hoşuma gitmeye başladı çünkü hayat arkadaşım onca zorlukla evlendik tabiki ona süsleneceğim beni en güzel halimle görmesi çok hoş diye düşünüyorum bu sayede evliliğimiz bir haftada bile çok değişti maratonluktan çıktı şahsi düşüncem tabi kocamiza süslenmek kötü bir şey hatta gereksiz bir şey hiç değil bana göre

zeynep266 enbaşta kendimiz için giyinip süsleneceğiyiz kişisel bakımı söylemiyorum bile o kendi şahsıza olan hijyeniz ve saygımız.Ama artı bişekilde eşimizede süslensek nevar yani.Bu dediklerimi birkaç linç sever arkadaşımız kadınlara hakaret gibi algılayıp beni linç çemberi içine aldılar.Halbuki hiç öyle düsündükleri gibi bir kadın değilim kadında erkekte heryerde eşittir.Aynı şeyler erkek içinde gecerli ama erkek makyaj yapamaz seksi kıyafetler giyemez birtek duş alır çıkar oda zaten yapması gereken bi ihtiyaç.Burda kadın kadınayız erkek yok ve ona göre konuştum neler neler dediler at gözlüğü takmış diyen bile oldu bana dengesizler ya

Lagerthaaa Türk erkekleri hepsi demeyeyimde coğunluğu diyeyim balık etli kadınları çok cekici buluyorlar canım😉Boşuna türk atasözü dememiş yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye😉Bende balık etliyim iki çocuk annesi oldum.Bekarken 50 kiloydum sadece.Şimdi 65 kilo oldum boyumda kısa😀ama esim çok memnun elimi atınca heryerin avuç avuç elime geliyo diyo😄Seks sırasında şak şak diye ses çıkartıyo çok hoşuma gidiyo diyo🤭Ilk evlendiğimizde zayıfdım hiç ellesede bişey gelmezdi eline çok zayıfsın az kilo al diyordu şimdi harikasın diyor.Kendisi de dikkat eder kilosuna normal kiloda oda bende hafif göbeği seviyorum.ayva göbeği var artık😊Demem oki kiloyu kafana takma oda takmıyormuş zaten.Sen anın tadını çıkart.Bu gençliklerimiz geri gelmiycek.Herşey için çok geç olmadan pisman olmadan biraz istekli olalım.Alalım o seksi kıyafetlerden hayatım de kocana.şaşırt onu.Kız özgüvenli ol ayol biraz bee💃💃💃

Peridemomm doğru söylüyorsunuz kendi kendime uzaklaştırıyorum resmen adamı kendimden. Oda artık ben yanasmicam dedi zaten sen gel bundan sonra dedi ☹️ oğlumu emzirrken sütun yağlı olsun dediler ye dediler bende kilo almaz diye yedim durdum şimdi çekiyorum cezasını:( teşekküler yorum için canım bugün bı adım daha aticam bakalım bebiş uyursa geçen gün ansızın istedim kaç gündür şoku atlatamadi ,😂

Asiesmerim kesinlikle haklısın. Evlenirlen bizi dürtülerini bastırmak içinmi alıyorlar yada ben bunun için mi evleniyorum. Lütfen yapmayın neden karısını anlamak durumunda değil. Bebek bile olsa ortada belki farklı bir mekanda olsa bir gece kalmak bırakabileceği yer varsada yoksada yada bir kaç saat baş başa geçirmek isteyerek olabilir. Belki üşenmek yada isteksizlik değildir bu alışılmışlığın dısında bir özen görse belki içinden kendisine özen göstermek ve istek gelicektir. Lütfen ya biz de erkeklerde hayat bölüşmek için evleniyoruz. Bu sadece sex değil yada sorun varsa tek taraflı değil. Acık acık yoruluyorum ve her fırsatta uyuyorum diyen birisi var.