Rouge Meleklerinruyasi gecer bence merak etme bol nemlendir de acıyosa daha dogal içerikler mi sürsen ne yapsan yakıyosa diye söylüyorum bebek yagı sürmeyi denedin mi belki o acıtmaz ama aksam yap yada kuru yaglardan dene ki hemen emilsin vıcık vıcık rahatsız edebilir iş yaparsan
Belmirmir @“Meleklerinruyasi”#p470885tek kullanımlık eldiven evde varsa içine biraz zeytin yağı bi kaç damla limon ve el kremi karıştırıp elinize iyiyce sürüp eldivene geçirin 2 saat falan kalsın hemen düzelir. 2 yada 3 gün boyunca tekrarlayın bunu. Geçmiş olsun
Sedaa Meleklerinruyasi kantoron yağı varsa sür canım, acısını alır. Benimde ellerimde egzama oluyor bazen, fito krem sürünce kızarıkligi gidiyor. Birde bol bol nemlendir, vazelin sürüyorum ben hep, en iyi nemlendirici bu bence
Rouge Sedaa kantaron yagı cidden iyi sana katılıyorum buarada vazelin sararma yapıyor uzun kullanımda haberin olsun gorunce söylemek istedim sana kalmıs da bilgin olsun diye canım❤️
Kirmizisaclikiz Meleklerinruyasi onu ilerletme derim benim kardeşimde oluyodu sonra geçiyo diye umursamıyodu bi ilerledi şimdi kokusuna bile maruz kalsa suratı şişiyo. O evime gelince çamaşır suyu kullanamıyorum
Sedaa Rouge cocuklugumdan beri vazelin kullaniyorum canım. Hergün sürmüyorum ama temizlik yaptigım zamanlar gece yatmadan sürüyorum. Zeytinyagli kremim var, günlük onu kullanıyorum genelde ama elimde egzamam olunca vazelin sürüyorum. Sararma olmadi şimdiye kadar hic.🤷🏻♀️
Rouge Sedaa süper olmasın da 🌸ben böyle biliyorum ve oldugunu gordum senle paylaşıyım dedim ne olur ne olmaz ama sende olmamıs sevindim buna
Sedaa Rouge ilk defa duydum canım, teşekkur ederim yine de 😊 benim annem felan da kullaniyor hep, onda da sararma yok. Ben beyaz tenliyim birde, ellerim de beyaz 😂 sararsa hemen farkederim, 🤣 ama dedigin gibi yine de az kullanim, nolur nolmaz .🌼
Rouge Sedaa benim anneannem de kullanırdı ve zarar gordü büyük annem de hep kızardı ondan oluyor diye o hep baska seyler kullanırdı ordan arastırdım böyle bisey var diye okudum ama olmayadabilir herkes de farklı ya herkes her ürünü sevmiyor acaba öyle bisey mi sararma yoksa şükür bosver o zaman 😂🌸
Sedaa Rouge gercekten herkesin ten yapısı farklı, her ürün herkese gitmiyor. Bana iyi gelen sana gelmez felan. Deneyerek ögreniyoruz işte. 😊