Miskin2 Prens_prenses_Annesi Bak ben de buna yakın olaylardan geçtim. Sana tek tavsiyem hirla gürle dalma konuya. ikinizin de sakın olduğu an Bi kahve yap oturun ve neden böyle yapmasının seni üzdüğünü ve sinirlendirdigini anlat. Bak ozaman o da bizi şeyleri görüp sana hak verecek. Ama sakinn sakin
Prens_prenses_Annesi Miskin2 Ay hayatım biliyor musun bunu çok kez yaptım ve o kadar güzel hak veriyor anlıyor bi daha olmaz ayağına yatıyor ama gel gör ki istediklerinde yine veriyor
Miskin2 Prens_prenses_Annesi O zaman zamanla uygulayacak.. Of O da çok sinir bozucu be .. Salağa anlatır gibi anlatmak ama sonuç ayni .
Papatyagelin01 Prens_prenses_Annesi şu an öyle birşey öğrendim ki gerçekten haram zehir zıkkım olsun 😏
Prens_prenses_Annesi Papatyagelin01 Geceden beri aynı şeyi söylüyorum Hakkımı helal etmiyorum diyorum .
Papatyagelin01 Prens_prenses_Annesi ben onların borcu var diye birşeylerden kısıyorum ediyorum görümce eltime gidip benim demediğim şeyleri dedi diye anlatıyormuş yemin ederim insan denen yaratık hiçbirşeyden anlamıyor ne iyilikten ne fedakarlıktan
Prens_prenses_Annesi Miskin2 Aynen sanki karşımda bir beyinsiz var gibi zamanla beni alıştırmaya çalışıyor ama yanılıyor her defasında aynı şeyi yapacağım .
Prens_prenses_Annesi Papatyagelin01 En çok yapan her zaman en kötüsü en safı onların gözünde haram olsun emeklerimiz
Papatyagelin01 Prens_prenses_Annesi ve ben bunu çok acayip bir şekilde öğrendim resmen tanımadığım alakam olmayan biri söyledi
ZATONYA Prens_prenses_Annesi aynen öyle çok pişmanim bir ev aldiktan sonra keşke tutumlulugu biraksaydim çocuklarim icin yaptım ama başkaları yiyor esim 30 yasinda 3 yil once kaza gecirdi kaburgalari çatlak zarzor çalıştı ancak yaptık ev araba aldik oglum ocinde arsa aldi ilerde ogluma ev yapacaktı ama çiyanlarin efendisi gözlerini dikti oglumun gelecegine
Prens_prenses_Annesi ZATONYA İşte hata bizde çok görünce aileye yedirmek istiyorlar zamanında onlar bi kuruş koklatmadığını unutuyorlar çocuğunun hakkı kalmaz inşallah pis insanlar
Prens_prenses_Annesi Papatyagelin01 Geç olsun güç olmasın en azından öğrendin bundan sonra ona göre davran
Papatyagelin01 Prens_prenses_Annesi Rabbim fesat insanlardan korusun hepimizi 🤲 şimdi yardım edeceğim varsa da edesim gelmiyor
Prens_prenses_Annesi Yaa kızlar iyiki varsınız o kadar kötüydüm ki durmadan ona msjla saydırıyordum ama buraya yazdım sizinle konuşunca biraz rahatladım en azından ona da yazmayı bıraktım 😂