ZATONYA Prens_prenses_Annesi aynen öyle çok pişmanim bir ev aldiktan sonra keşke tutumlulugu biraksaydim çocuklarim icin yaptım ama başkaları yiyor esim 30 yasinda 3 yil once kaza gecirdi kaburgalari çatlak zarzor çalıştı ancak yaptık ev araba aldik oglum ocinde arsa aldi ilerde ogluma ev yapacaktı ama çiyanlarin efendisi gözlerini dikti oglumun gelecegine
Prens_prenses_Annesi ZATONYA İşte hata bizde çok görünce aileye yedirmek istiyorlar zamanında onlar bi kuruş koklatmadığını unutuyorlar çocuğunun hakkı kalmaz inşallah pis insanlar
Papatyagelin01 Prens_prenses_Annesi ve ben bunu çok acayip bir şekilde öğrendim resmen tanımadığım alakam olmayan biri söyledi
Prens_prenses_Annesi Papatyagelin01 Geç olsun güç olmasın en azından öğrendin bundan sonra ona göre davran
Papatyagelin01 Prens_prenses_Annesi Rabbim fesat insanlardan korusun hepimizi 🤲 şimdi yardım edeceğim varsa da edesim gelmiyor
Prens_prenses_Annesi Yaa kızlar iyiki varsınız o kadar kötüydüm ki durmadan ona msjla saydırıyordum ama buraya yazdım sizinle konuşunca biraz rahatladım en azından ona da yazmayı bıraktım 😂