İnsanlar burda yakınlarına söyleyemedikler soruları soruyorlar. Ya ben anlamıyorum evliliğinde mutsuz kendi mutsuzluğunu başkalarına bulaşarak çıkaran bazı insanlar çok can sıkıyor artık soruların altına boş boş konuşuyorlar bu uygulamanın üstleri neden buna engel olmuyor da soruların altında uzun uzun tartışmalar sürüyor ben anlamıyorum buna çmzüm bulunsun rahatsız soruyu beğenmeyip rahatsız olan da yorum yapmasın kimse sizin alakasız yorumlarınız için yazmıyor buraya!!!
Uygulama amacını aştı artık!
Herkes düşüncelerini yazmak da özgür olduğu için modlar hakaret içermedikce neden müdahale etsin.
incilikaftan tartışmaların uzaması ve sorunun amaç dışına çıkması hoş olmuyor
minionss aslında bir iki kişi haricinde pek aksiyon olmuyor yorumunu yapan çekiliyor gözlemledigim kadarıyla.
minionss bilinçli yapıldığını sanmıyorum konu konuyu açıyor bazen tanidiklariyla insanlar postun altında konuşabiliyorlar niye rahatsız etti ki durum sizi yada ben ne dediğinizi kestiremedm
Adsizbayan yok tartışmaların uzamasından bahsetmiş hanfendi. Uzuyor ve tartışma başka yerlere çekiliyor
incilikaftan görüyorum ben defalarca da gördüm sorunun altında 10 tane alakalı yorum varsa 20 tane tartışma var özellikle cinsellik postlarında
delibirii kim ki o
Adsizbayan şimdi şöyle düşün misal ben bi soru sordum sorumdan tahatsız olan birisi kalkıyo ahlak dersi veriyo burda yada ay ne iğrençsiniz bilmem ne yazıyor cevap ver et derken amaç dışına çıkılıyor
incilikaftan aynen benimde gördüğüm 2 ya 3 kişi var herkese zıt
JartiyerliKedi ben seni heryer de görüyorum neden ya😂😂😂
minionss ay ben naptım şimdi ya
sadece eğleniyorum şuracıkta elma yiye yiye🥺
JartiyerliKedi hahaha kız yok adın ilgimi çekmişti genel olsrak girdiğim postlarda varsın ondan😂
JartiyerliKedi boşver canım ya dahada uzamasını istemiyorum postları silindi görünmüyor olabilir ama asker erkek arkadaş postunun altında bi bayan evlilikten önce böyle yaşarsan böyle böyle olur gibi şeyler söylemişti bende bence evlilikle alakası yok karakter meselesi dediğim için hanfendi hazmedemediğimden tut popomu silmeme kadar getirdi konuyu😂😂 sonrada beddua yedim bissürü inşallah evliliğimde ondan mutsuz olurmuşum ondan beter olurmuşum falan filan