• Muhabbet
  • Uygulama amacını aştı artık!

İnsanlar burda yakınlarına söyleyemedikler soruları soruyorlar. Ya ben anlamıyorum evliliğinde mutsuz kendi mutsuzluğunu başkalarına bulaşarak çıkaran bazı insanlar çok can sıkıyor artık soruların altına boş boş konuşuyorlar bu uygulamanın üstleri neden buna engel olmuyor da soruların altında uzun uzun tartışmalar sürüyor ben anlamıyorum buna çmzüm bulunsun rahatsız soruyu beğenmeyip rahatsız olan da yorum yapmasın kimse sizin alakasız yorumlarınız için yazmıyor buraya!!!

minionss bencede hakkı yok ben hakkımı yedirmemeyi çok güzel bilirdimde şahıs gibi üslubumu bozmak istemedim uzayıp gidicekti mesele bence de uzaması hoş değil

delibirii bana da laf söyledi ona sinirlendim zaten cidden klvye delikanlılığı yapıyor burada anca

minionss bilinçli yapıldığını sanmıyorum konu konuyu açıyor bazen tanidiklariyla insanlar postun altında konuşabiliyorlar niye rahatsız etti ki durum sizi yada ben ne dediğinizi kestiremedm

incilikaftan görüyorum ben defalarca da gördüm sorunun altında 10 tane alakalı yorum varsa 20 tane tartışma var özellikle cinsellik postlarında

Adsizbayan şimdi şöyle düşün misal ben bi soru sordum sorumdan tahatsız olan birisi kalkıyo ahlak dersi veriyo burda yada ay ne iğrençsiniz bilmem ne yazıyor cevap ver et derken amaç dışına çıkılıyor

minionss bağzıları boş boş gereksiz alaycı post açıp geri geçiliyorsa , bizde gereksiz boş boş cevap veriyoruz yani…

JartiyerliKedi boşver canım ya dahada uzamasını istemiyorum postları silindi görünmüyor olabilir ama asker erkek arkadaş postunun altında bi bayan evlilikten önce böyle yaşarsan böyle böyle olur gibi şeyler söylemişti bende bence evlilikle alakası yok karakter meselesi dediğim için hanfendi hazmedemediğimden tut popomu silmeme kadar getirdi konuyu😂😂 sonrada beddua yedim bissürü inşallah evliliğimde ondan mutsuz olurmuşum ondan beter olurmuşum falan filan