• Muhabbet
  • Uygulama amacını aştı artık!

delibirii 😂😂ah ah bendede eşimin ailesi tarafından gelen sinir sorunlarım var şu yaşımda beni antideprasan sinir sakinleştirici ilaçlara mahkum bıraktılarr😔

delibirii yahahah 😂 öyle deme kız bazen iş çığırından çıkıyor yersiz yere sinirim tepeme çıkıyor bazen oğlum daha 5 aylık ona bile bağırıyorum ve sonra çok pişman oluyorum çok üzülüyorum ne anlıyor ne günahı var diye🥺çok kötü bi durum yada bazen eşiç gelip öpüp sarılınca yersjz aşırı sinirleniyorum galiba gerçekten deliyim🙄

delibirii teşekkür ederim canım burda poat olarak yazmadım ve yazmakta istemem sinirimi dahada bozucak insanlar vae çünkü 😂

JartiyerliKedi yaa ama senin elinde olan bişeyde değil kendine kızma seni bu hale getirenlere kız bence hiç kimse anne karnından sinirli stresli doğmuyo sonuçta🤭 hangi anne çocuğuna bağırmayı isterki

JartiyerliKedi benim altımda oturan bi komşum var 2 tane çocuğu var çocuklara etmediği halaret küfür kalmıyor ve çocukların en büyüğü 6 yaşında öyle diyim sana. Ben evde onun sesini duydukça cinlerm tepeme çıkıyor tahammül edemiyorum hatta bi kere çocuğa senşn ellerini testereyle kesiceeeeeeğmm diye bağırıyordu kanım donmuştu sosyal hizmetleri aramaya kadar düşündüm

minionss ay tövbe ya yok öyle şeyler asla söylemem beddua etmem ama sadeve off yeter falan diye yani dilim varmaz ya o nasıl kelime🙄

minionss hım anladm , var öyleleri ya boşver cahille münakaşa girme uzar gider öyle 😊