Birmelekannesii Evet kızlar , saat biraz geç oldu ama sabah bilgisi olandan cevap bekliyorum.. kolumda bu ara kilo almaya bağlı çatlaklar gördüm 🥺 Diyet ve spora başladım ama bana öyle bi krem yada şifa söyleyin ki yeni oluşan kırmızı çatlakları yok edeyim 🤦♀️
Nazen Birmelekannesii Bende şuracıkta durayım gebelikte olan çatlaklarım var benimde karın bölgemde😣ben ne denediysem fayda etmedi inşallah güzel önerisi olan çıkar
Manuka10en Birmelekannesii valla sarı kantoron, hindistan cevizi yağı ve aloe vera jel bu üçünü üstüste masaj yaparak sürünce hfifliyormuş bende şuan karın bölgemde kullanmaya başladım. Düzenli 3 ay kullanmak gerekiyor ama ben üşeniyorum hep yarım kalıyor
Ask_hosmus Birmelekannesii şems arslanın çatlak geçiren karışımı var onu yap istersen ben de başlıcam inşallah işe yarar 😂
Birmelekannesii Nazen onları kabullendim artık hadi göbek kapalı alan da kolda olması çok canımı sıktıı 😭
Nazen mirayy aynen gideceğini de zannetmiyorum en fazla biraz hafifler görüntüsü heralde tek çare lazer çatlak tedavisi oda biraz ballı seans başı🤷🏻♀️
Birmelekannesii Sessizlik Çoktan oluşan çatlaklar gitmeyebilir de daha yeni oluşmak üzere olana belki çare vardır 🙈
Mimoza Henüz kırmızı olan çatlaklar için fito krem kullanabilirsiniz. Eczanelerde satılıyor, fiyatı da uygun.
Birmelekannesii bittercikolata yeni oluşan çatlaklara iyi gelir mi acaba? Oluşmaması için kullanıldığını çok duymuştum da
bittercikolata Birmelekannesii gelir kuzum çünkü o doğumdan sonra kullanmıştı 6 7 aylık catlaklarda %80 oranında iyileşme olduğunu söylemişti
Ask_hosmus Birmelekannesii aynen bende başlıcam çatlaklarım daha mor hemen başlamam lazım yoksa buruşuk muşamba gibi dolaşcam😂😂
Nazen Birmelekannesii bi yağ vardı bi tanıdık memnum kalmıştı ama ismini umuttum araştırim bulursam yazarım canım çatlak görünümünü çok azaltıyormuş
Birmelekannesii Ask_hosmus üfff evet yaa benimkilerde daha çok yeni kırmızı şuan ilk aşama yani 🥺 üfff çatlamaya okadar hazırki cildim en ufak şeyde çatlıyo ya, 200 kg insan görüyorum kollarında tek çatlak yok 🙄🙄
Birmelekannesii bittercikolata Ay süper ya ozaman onu alıyim bende hemen. En büyük derdim valla o şuan cildimde