Yasak_elma ipeksi Derler şimdi neden kadın oynasın,neden tek taraflı düşünüyorsun,neden erkeğin gönlünü hoş ediyorsun,neden erkekleri yüceltiyorsunuz,bu işler tek taraflımı,eşin senin için giyinip oynuyormu vs vs bisürü laf salatası yaparslar canım oyüzden😏
TombulHatun ipeksi ben dansöz değilde halay başı oluyorum genelde 😂😂😂 kızımızı alırız her akşam oynarız karşılıklı. Ama hiç kocama özel dans etmedim öyle beceremem ben ya ben oynasam oda kalkar oynar benimle olmaz bizden 😂😂
ipeksi bittercikolata yaa hangi dansı yapiyosun ben de heveslenmeye başladım da yutuptan öğrenmeye çalışicam 🐿️😆
Deleted11 TombulHatun Yazın bir sürü düğün olur inşallah 😂 kızımın doğum gününde halay çekeriz artık biz 🤭 (some kurdish problem 😂)
bitterdelisi24 Hepınız bitmişsiniz 😂😂😂 halay malay :)) seksi dans her erkegı etkıler :) anca dalga geçin 😂😂😂 Benım bi arkdasım twerk yapıyordu ya :) Hangınız work work yapıyor he 😂
TombulHatun bitterdelisi24 kız twerk kim ben kim becerebilsem keşke biz roman havası halay vs idare ediyoz. Kocam yapsn twerk 😂😂😂