biroglanannesi bitterdelisi24 haklısın canım ilk başta yaparkende utanmıyordum şimdi de utanmıyorum sanırım kendime çok güveniyorum ama dozunda yapmak çok mantıklı ki büyüsü kaçmasın 🥰🥰
bitterdelisi24 biroglanannesi ınsan önce kendıne yakıştıracak ya :) demekkı kendını begenıyorsun oynarken cekınmıyorsun:) ben de zumba xok oynarım ama twerke çalışmaya başlıcam :)
bitterdelisi24 nisanur-1982 millet neler yapıyor diyesim geldi :) yaa hıc boyle seyler yapmayı aklımdan gecırmedim ölmusuz biz :) ee cocuk nerde oluyo peki :)
bitterdelisi24 Minikturta yanlıs anlar dimi o kadar uzağız 😂😂😂 supurge esım ne alaka :))) hayırdır :)) bence utanmadan yapılsa ıcımızden neler çıkar :)
bitterdelisi24 nisanur-1982 öyle ya aslında o sekılde olmak lazım :) ıste burda okudukça ınsan gaza geliyo :)
bitterdelisi24 Cicis göbeksiz olan bizden degıldir :) hepımız çocukluyuz ya az bırsey gobek var ondan bırsey olmaz 🥰🥰
biroglanannesi bitterdelisi24 evet kendimi beğeniyorum yakıştırıyorum bence sana da yakışır öğren hemen :) ben dans etmekten kilo alamıyorum ki oryantal dansı direk dansı tweerk dansı derken ha bire kilo veriyorum ☺️ 48 kilo oldum valla bu danslar yüzünden az bi sezeryan göbeğim vardı oda kalmadı gitti :)
bitterdelisi24 biroglanannesi hem spor hem de stres atıyor dımı :) sımdı muzık acıp kızımla kopucammm 😂😂😂😂
sosyolog1kadin bitterdelisi24 evet iyi olur ama bebekli olunca zor 😃zumba çok mantıklı evet hem spor olur bana da, teşekkür ediyorum 😌
ipeksi sosyolog1kadin aaa evet zumba efsane ya çok eğlencelii diğerlerini beceremessem zumba yapıyım bari 😃😃
ipeksi Kız post almış başını gidiyor yorumlara bakiyim dedim pes ettim sonunda nördünüz siz 😂😂😂bu kadar mı meraklıydıniz😆 valla onu bunu bilmem de her kadının bunlardan birini yapması şart diyorum ben nokta hocam hangini yapim ben 😃
bitterdelisi24 ipeksi herkesın ıcınde bi dansçı yatıyormuş :)) valla bı kac kısıye bile ılham olduysak ne mutlu 😂😂
Yasak_elma bitterdelisi24 Ben kocama yeşil uzaylı dansı yapıyorum hayatım yada irek dansı vileda sapıyla😄
bitterdelisi24 nisanur-1982 valla yakışıyor sa yap tabi :) bi arkdas yazmıs esım cıkofte yoğurcam sandı 😂😂😂
bitterdelisi24 Turuncu ödevimi yapamadım dıyorsun :) o elektırkler bi gelmedi zaten :) mum ışığını dene 😂😂
Littlepanda bitterdelisi24 ürttttmeeeniiiim ben tombul bir bayan olarak eşim eve gelir gelmez kolbastı oynamak istiyorum löp löp sallanayım sağa sola 😂😂😂😂
bitterdelisi24 Littlepanda ayy kolbastı :)))) genclıgımın dansı :))) olur olmaz mı yıldızlı 5 snaa :)
Littlepanda bitterdelisi24 teşekkür ederim ürtttmenimm bakalım o danstan sonra bana kaç yıldız kayacak 😂😂😂