bitterdelisi24 Turuncu ödevimi yapamadım dıyorsun :) o elektırkler bi gelmedi zaten :) mum ışığını dene 😂😂
bitterdelisi24 nisanur-1982 valla yakışıyor sa yap tabi :) bi arkdas yazmıs esım cıkofte yoğurcam sandı 😂😂😂
Yasak_elma bitterdelisi24 Evet öyle sekerim😋 ben a a a diyorum oda gelip yanıma şeylerimizi tokuşturuyoruz ritmik bi şekilde🤭🤭
bitterdelisi24 biroglanannesi hem spor hem de stres atıyor dımı :) sımdı muzık acıp kızımla kopucammm 😂😂😂😂
biroglanannesi bitterdelisi24 evet hemde çok seksi oluyor :) kop kop akşamda kocayla koparsınız artık seksi danslarla :)
bitterdelisi24 ipeksi herkesın ıcınde bi dansçı yatıyormuş :)) valla bı kac kısıye bile ılham olduysak ne mutlu 😂😂
Yasak_elma bitterdelisi24 Kız yeni nesil bizim yatak odamızı nerden görcek🤭🤫Ama burda bekar kı’lar omursa onlarda kocalarıyla yapsınlar işte fenamı😀💃
bitterdelisi24 biroglanannesi bebek ınsanı cok yoruyor ya :) dıyorım bazen ıcım gecmıs … sende cocuk varmı
biroglanannesi bitterdelisi24 var canım bir oğlum var 4 ay 25 günlük oğluşum ☺️ Senin kızın var sanırım kaç aylık 🥰🥰🥰
Littlepanda bitterdelisi24 teşekkür ederim ürtttmenimm bakalım o danstan sonra bana kaç yıldız kayacak 😂😂😂
bitterdelisi24 biroglanannesi ay Allah bagıslasın masallah 🥰🥰 benımde 1 bucuk yasında kızım var canım 🥰🥰
bitterdelisi24 Ayynoluyooo ay noluyo 😂😂😂 ne guzel ısmınn 😂😂 sen kolbastı oyna sana benden izin :)) hoptekkk hoptekkkk😂😂