Akrep hahaaa 😂allahtan ben evde düğüne süslenip giderken olmuştum okul fena 😂

Buzlulimonatam Daha 14yaslarimdayken yengemgilde kaldığımda onunda yegeni geldi oda kalıyordu çocuktan az hoşlandım . Bir sabah kalktim tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaptim o da inanılmaz iğrenç koktu ben bile tiksindim elimi yikarken bu kapıyı çaldı dolu dedim . Allah im ben ne yapacak dedim az bekledim baktim bişey yapamiyorum hemen kapiyi açtım odaya kostum . Sonra yengemin kızı geldi ona biseymi soyledin senden sonra tuvalete girdiginde yuzunu eksitti dedi . Durumu anlatınca bana çok güldü ama ben bir daha asla yüzüne bakamadım o cocugun 🤣

Buzlulimonatam Ben şu an hatırlamıyorum ama eşim eniştesi arkadaşlarıyla falan arada oturup içer. Ben mesaj atmayınca ne yapıyorsunuz diye mesaj atar ben oturuyorum Kaan uyuyor derim. O da tamam bitanem afiyet olsun der. Ben de salak gibi attığım mesajları kontrol ederim her seferinde acaba ne yediğimi ya da içtiğimi söylemişim de afiyet olsun diyor bu adam.😂🤣

dolapfaresi off 😂😂 cidden insan öyle anlarda yerin dibine girmek istiyor çaresiz çaresiz😂😂

Bilinmez ay bunu ben den yaşadım 😂😂 ağız alışkanlığı kargoyu aldım görüşürüz dedim kargocu güldü 😂😂