Kızlar maksat sohbet olsun misafirlikte veya başka yerde rezil olmuşlupunuz var mı hiç ben misafirliğe gittiğimde çıkarken yine bekleriz demiştim. Bi de taziye de başınız sağolsun diyeceğime gözünüz Aydın demiştim 😂
Reziliğimiiizi anlatalım
Kargocuya görüşürüz demistim😁
Buzlulimonatam ilk reglimi okulda olmuştum 🥲 ön sıralardan birinde oturuyordum teneffüste yerimden hareket edemiyordum yüzümün kızarıklığıda cabası. Bi kaç arkadaşım montlarıyla beni mumyalayıp tuvalete götürmüşlerdi 😂😂 sırayı falan silmişler hahsjdjdj o rezillikle ağlayıp eve gitmiştim 🥲
Bilinmez adam anlamıştır daha sipariş vereceğini 😂
Akrep hahaaa 😂allahtan ben evde düğüne süslenip giderken olmuştum okul fena 😂
Korsan taksiyle telefonda gorustum kapıda bekliyorum dedi. İndim. Taksi diye park etmeye calisan baska bi adamin arabasina binip oturdum. Adam şok😂
Buzlulimonatam aşure yapıp apartmana dağıtmıştım tabagı verirken Allah kabul etsiiiin demiştim ben dağıttığım halde
Buzlulimonatam Daha 14yaslarimdayken yengemgilde kaldığımda onunda yegeni geldi oda kalıyordu çocuktan az hoşlandım . Bir sabah kalktim tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaptim o da inanılmaz iğrenç koktu ben bile tiksindim elimi yikarken bu kapıyı çaldı dolu dedim . Allah im ben ne yapacak dedim az bekledim baktim bişey yapamiyorum hemen kapiyi açtım odaya kostum . Sonra yengemin kızı geldi ona biseymi soyledin senden sonra tuvalete girdiginde yuzunu eksitti dedi . Durumu anlatınca bana çok güldü ama ben bir daha asla yüzüne bakamadım o cocugun 🤣
Buzlulimonatam ay bende kaynanam gille yemek yiyorduk ben kalktım kalkarken kolay gelsin dedim 🤦♀️ bide hastane randevusu aldım kapatırken hayırlı işler dedim🤦♀️😂😂😂
Buzlulimonatam çalışırken müşteriye hoş geldiniz diyeceğim yere kolay gelsin demiştim 🤦♀️😁😁
- Düzenlendi
Buzlulimonatam kahkaha attım kız 😂🤣😂🤣 bende bir yere gittim hoş bulduk dicegime hoş geldim dedim🤭 he birde bankaciya öptüm demiştim 😂🤣
Buzlulimonatam Ben şu an hatırlamıyorum ama eşim eniştesi arkadaşlarıyla falan arada oturup içer. Ben mesaj atmayınca ne yapıyorsunuz diye mesaj atar ben oturuyorum Kaan uyuyor derim. O da tamam bitanem afiyet olsun der. Ben de salak gibi attığım mesajları kontrol ederim her seferinde acaba ne yediğimi ya da içtiğimi söylemişim de afiyet olsun diyor bu adam.😂🤣
Buzlulimonatam cafe işletiyorum müşteri geldi sipariş almaya gittim giderken telefon çaldı, müşteriye hoşgeldiniz diyeceğime alo demiştim 😂😂😂
Buzlulimonatam Ay şimdi hatırladım geçen gün oğlumu kaynanama bırakıp alışverişe gitmiştim. Eve gelince kapıyı çaldım kaynanam açtı ben de ona aaa geldin mi demiştim. Ay rezillik😂🤣
dolapfaresi off 😂😂 cidden insan öyle anlarda yerin dibine girmek istiyor çaresiz çaresiz😂😂
Deleted10 😂😂😂😂güldürdün gece gece
Buzlulimonatam elimde olsaydı bidaha okula dahi gitmek istemezdim😂
Deleted19 başkasına hayır yükleyen koöşu 😂