Kızlar post açmıştım eşim yavru köpek getirdi eve diye ben bakamadıgım için eşimin kardeşlerine vermiştik bı süreliğine şimdi toparlamis eşimde almış gelmiş eve. Ama ben istemiyorum hevesi kırılmasın diye biseyde diyemiyorum çünkü çok mutlu ama köpek gündüzleri eşim yokken durmuyo bebeğim kaç defa uyandı sabahtan beri ve tuvaletini yapiyo eğitim veriyorum diyo eşim ama ben bıktım resmen ev bok kokuyo. Bebeğimi yere koyamiyorum gelip elini filan yalamaya calisiyo 😔 ya ben çok hayvan sever biriyim evde bı tane de kedim var 2 yıldır bizimle daha bı pisligini görmedim ama köpek olmuyormuş evde :((( eşime nasıl dicem istemiyorum diye yada nasıl bı çözüm bulmalıyım

Lagerthaaa evet köpeklerin biraz egitilmesi lazım kedi gibi değil onlar gün içinde dışarıya tuvalete çıkarmak lazım 😌

Lagerthaaa canım benim eşimde çok istedi köpek almayı. Sonunda aldı getirdi eve ben evde bakılması taraftarı asla değilim. Balkonda bakacaksan olur dedim tuvaletini de balkona yapıyordu, kızım 1.5 yaşındaydı getirdiğinde onunla mı uğraşacaktım tuvalet için kızımla mı diye kafayı yiyordum. Hiç çıkarmadım ben dışarı. Yatak odamın camı balkona bakıyor yatak odası leş gibi kokuyordu. Böyle olmaz dedim bahçeye çıkardık. Birde rottweiler küçük bir köpekte değil. Sende varsa balkonda ya da bahçede bakmasını iste, yoksa başa çıkılmaz tüyüyle, tuvaletiyle. Çocuk olmasaydı yine bir nebze bakılır da çocuk var. Şimdi büyümüş 15 kilo falan bahçeye çıktığımızda bile üstümüze atlıyor kendini sevdirmek için, dün kızdım eşime biz çıkınca bağla hiç değilse diye. Ortak karar vermeniz gerektiğini söyle çocuk büyüyünce yine isterseniz alırsınız eve.

Deleted11 canım hollandada yaşıyorum bunların bebekleri içli dışlı büyüyor kedileri köpekleri oluyor Hiç zararı yok cocuklara Daha uysal oluyor çocukları .

Deleted11 bizdeki de pitbul çok küçük sürekli agliyo salona gidemiyorum gün içerisinde bok kokuyo diye odada duruyorum bu sefer kapıda ses çıkarıyor çocuk uyumuyo onun sesine uykularımizin düzeni bozuldu ya bahçemizde yok ki balkonda olmaz küçük ve giriş kattayim eşime yazdım istemiyorum götür diye kime veriyim alan dönüştürmek için alır yazık değil mi diyo vicdan yaptırıyo

Lagerthaaa bir süre köpekler için olan eğitim merkezlerine gönderseniz yararlı olacaktır evimde yaklaşık 7 yıldır üç büyük köpeğim ile yaşıyoruz ve en ufak bir koku yok.

Lagerthaaa ya o pitbull haberinden sonra evinizde tutmanız bile hata. Eşiniz çok ilginç gerçekten. Sizde baya sabırlısınız maşallah.

Lagerthaaa ayy pitbull çok tehlikeli kuzum, bence alsın direkt götürsün şimdi küçük sorun yok ama büyüdüğünde çok güçlü oluyorlar. Kaç kilo çekiyolar videolarını izliyoruz bazen yani tutup dışarı çıkarsan peşinden sürükleme ihtimali bile var. 😏

deleted77 ben dedim eşime evden gitsin diye artık orasını o düşünsün ne yaparsa. Bebekli evde bebek köpek bakmak zor büyük olsa neyse de yavru köpek de ilgi alaka ve sürekli kucak istiyo agliyo filan

Zynpblg yok değil çipi ve kimliği olduğu sürece yasak değil ağızlık da almış eşim ama ben istemiyorum oda ben istiyorum diyo

Lagerthaaa evet öyle büyür ama pitbulllar büyüdükçe sapıtıyormuş. Bilmiyorum hakkinızda hayırlısı. Onun için bir oda ayırın orda kalsın hep ya da sahiplendirsin başka çaresi yok

Lagerthaaa evi terkederim diye tehdit etsen ? Ya da bebeğimin yüzüne hapşurdu, üzerine çıkıp nefessiz bırakıyor vs. Ay ne acımasızım 😀🤦🏻‍♀️

Deleted11 günde 40 defa arayan adam hiç aramadi tripli istemiyorum dedim diye yaa şaka gibi valla oğlumuz hayvan sevgisiyle büyüsün istiyorum diyo