Deleted16 akşam konsuruuz dedi bidaha da aramadı akşam gondericem ama kararlıyım ya küser trip atar 😅

Lagerthaaa benimki de öyle diyordu. Bahçe ve balkon olmasa hayatta izin vermezdim hem dini açıdan (Şafii’yiz çünkü) evde bakamam hem pisliği falan çok zor

Kızlar köpekler hakkında bilmeden yorum yapmışsınız ama köpeği tuvalet eğitimine alıştırırsan evin bok kokmaz alıştırmak için sabah akşam dışarı çıkarın pedler var evdeyken tuvaletini ona yaptırın sonra kaldırın çöpe atın bende pitbull ve dogo var hiç saldırgan değiller küçüklükten sakin yetiştirirseniz sakin olurlar büyüyünce sapıtma gibi bir durumları yok bana geldiklerinde 1 yaşındaydılar yavru da değildi ben yine en iyi eğitimi verdim ve çok sakin köpekler şuanda

dramaqueencnm yanlış bilgi vermedik, ben şahsen yaşadığımızı yazdım. Pitbull beslemiyorum, bizimki rottweiler ve cidden insanın üstüne atlıyor kendini sevdirmek için. Kaç defa kızımın üstüne atladı kızım korktu küçük olduğunda sorun olmuyordu şimdi biraz büyük ve daha da büyüyecek o zaman daha çok sorun olacak kızım açısından. Köpeğimizi çok seviyorum ama kötü yanları da var tabiki.

dramaqueencnm 5 aylık oğlum var sabah akşam gezmeye cikaramam ki eşimde sabah gidiyo akşam geliyo akşamları sorun olmuyo eşim ilgileniyor ama gündüzleri ben her dk onunla ilgilenemem bebeğimi uyutuyorum onun sesine bı kalkyo aglayark her defasında öyle oluyo. Şuan bile içerde bildiğiniz agliyo köpek ya kucak istiyo odama alamiyorum buralara tuvaletini yapmasın diye zaten şuan ev bok goturuyo resmen 😔

dramaqueencnm Annedinden 20 günlükken ayırmışlar o kadar küçük kalmiski eşim kiyamayip eve getirdi 1 ay eşimin kardeşi baktı oda hep kucağında tasimis şimdi aynı ilgiyi bizden de bekliyo:(

dramaqueencnm dişleri kaşınıyo ısırmak istiyo şuan pek can yakmiyo ama ilerde oyun niyetine isirdiginda acitirmi oğlumun canı yanarmi ona bişey yaparmi diye düşünüp duruyorum :( bide kedim var o geldiğimden beri yemekten kesildi:(((( ilerde alirsirda oyun oynarlarsa oynarken onun canını yakarmi bilmiyorum ya saldırgan köpek diye geciyo ya korkuyorum ondan

Eşim yine Allem etti kallem etti ikna etti artık pess tamam dedim ya aralarında duygusal bağ olmuş öyle diyo bı kaç ay daha kardesinde kalacak eğitim alıp öyle gelecekmiş

Aslinda evde köpek beslenir ama onu çok küçükken eğitmeniz lazımdı. Benimde köpegim var ve gider tuvalete yapar şuan annemlerde evlendiğim için. Ben eğittim küçükken şimdi bizim gibi tuvalete gidiyor oraya yapıyor hiç eve yaptığını görmedim 😇

Sedefyrs1101 Daha çok küçük bacım elim kadar zaten kime sorsak 3 aylıkken verilir diyo eğitime akşamları eşim uğraşiyo pedine goturuyo ama yok hayvan gidiyo başka biyere yapio

Lagerthaaa saldırgan olması onu yetiştiren insana göre değişir büyüdüğünde zaten ısırmaya çalışmaz sizi korumaya çalışırken bu davranışları gösterir bazen benim kazağımdan tutup zorla salona götürüyor 😂

Deleted11 sürekli bahçede kaldığı için sıkılıyordur büyüyünce saldırganlaşmamış ki hala bebek gibi oyun istiyor ilgi bekliyor

Lagerthaaa tuvaletini yapacağını anladığınız zaman pede götürün pede yaptığı tuvaletini koklatın o zaten buraya yapması gerektiğini zamanla anlayacak eğer vakit ayıramıyorsanız eşinizle konuşun çünkü bu şekilde daha çok zarar verirsiniz köpeğe

dramaqueencnm hayır saldırgan değil, bahçeye de daha 1 2 hafta önce çıkardık. Balkondaydı normalde o zamanda hep ilgi gösterirdik. Şimdi de eşim en az 1 saat bahçede onunla ilgileniyor. 🙃

dramaqueencnm

dramaqueencnm ilgilenemiyorum çünkü oğlum daha 5 aylık onu uyutmak için odasına girdiğimde o salonda kalıyor o sıra yapiyo tuvaletini bugün eşimin kardeşiyle konuştum yine ona gönderecek en az 2 ayı daha var bize gelmesi için :(

Lagerthaaa tuvalet eğitimi alsa bile siz onu dışarı çıkarmazsanız normal olarak tutamayıp eve yapabilir bu sorumluluğu alabilecekseniz eğer bakın

dramaqueencnm canım anlamiyosun galba ben zaten bakamam diyorum eşim ısrar ediyo evde şuan catistik resmen adam benle konuşmuyo ben buraya ne yapabilirim diye soruyorum sen hala bakamazsan alma diyosun